středa 10. října 2018

No frost funkce

Chladničky a mrazničky bez technologie No frost vytvářejí při chlazení a mrazení le který se po čase musí odstranit. Ze zadní části se ozývají rány - jako by někde někam padaly kusy ledu. Rány jsou hodně hlasité, což je nepříjemné a začíná mne to znepokojovat. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď. Nemusíte vyndávat zmrzlé potraviny a šroubovákem námrazu odsekávat.


Navíc potraviny nejsou celé omrzlé a vidíte, co hledáte.

No Frost v mrazáku – v mrazáku nevzniká žádný led. Cirkulace vzduchu rovnoměrně rozprostírá studený vzduch a potraviny kdekoliv v ledničce vydrží déle. Total NO FROST Inovativní funkce Total NO FROST zamezuje tvorbě námrazy nejen v mrazničce, ale také v chladničce.


Navíc je vybavena dvěma na sobě nezávislými chladícími okruhy, jejichž výhodou je, že nedochází k ovlivňování teplot a míchání pachů mezi jednotlivými prostory. Metal cooling Zadní stěna lednice je. Beznámrazový systém funguje na principu nucené cirkulace vzduchu, který zajistí optimální teplotu a vhlkost v celém prostoru chladničky a mrazničky.


Super chlazení a super mrazení při vkládání nových potravin prudce sníží teplotu na °C. Urychlí tak proces zchlazení a zamražení.

Je to systém, který předchází usazování námrazy prostřednictvím vhodné výměny vzduchu a osušování. Vnitřek ledničky je tedy důkladně ventilován. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Nowadays, most refrigerator buyers go for no - frost type.


The convenience of having no need to manually defrost is the main reason why many buyers opt for no - frost refrigerators. Later, you will learn the difference between inverter and non-inverter refrigerators which you can read in the post Inverter Refrigerator Vs Conventional Fridge. Navíc celý prostor je v pravidelných cyklech odmrazován teplým. Námraza v chladničce je normální.


Tato námraza povolí a voda odteče kanálkem, který je dole u zásuvky na zeleninu. Voda kanálkem odteče do vaničky nad motorem a zde se odpaří. Je nutné udržovat tento kanálek čistý, aby. Tato zásuvka obsahuje LED světlo, které pomáhá v procesu fotosyntézy.


Tato funkce pomáhá zpomalit proces zrání, čímž si ovoce a zelenina přirozeně déle uchová všechny vitamíny a minerální látky obsažené uvnitř. Způsobuje to dokonalé proudění vzduchu a snižována vlhkost. Zajímavá je i funkce Holiday, která zařízení uvede do úsporného režimu, když jste déle pryč. Uvnitř lednice se pak nachází taky speciální přihrádka HyperFreshBox, ve které je nižší teplota a lze.


The fan sucks air from the chamber and blows it through the evaporator. The air is cooled and returns to the chamber through special holes.

Kromě spotřeby energie nás při nákupu nové ledničky také zajímá, jak vypadá, jak je uspořádán vnitřní prostor a co vše umí. Moderní lednice jsou vybaveny řadou funkcí, které nám zpříjemní život. Tento beznámrazový systém ušetří váš čas, který byste museli věnovat manuálnímu odmrazování ledničky, a také snižuje spotřebu elektrické energie. Supermražení je ideální funkce umožňující rychlé zamrazení jakéhokoliv množství čerstvých potravin, naráz vložených do mrazicí části.


Bosch (1) Liebherr (5) Whirlpool (3) Energetická třída. Zařazení do třídy podle náročnosti na spotřebu ele. Některé funkce nemusí bez cookies fungovat.


Funkce NO FROST zrychluje proce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky