středa 10. října 2018

Elektrický radiátor do koupelny

Koupelnové radiátory, tzv. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena termoreaktivní prášková barva. Radiátor elektrický v bílé barvě. Rozměr radiátoru 45x1cm.


Může to být i žebříkový elektrický radiátor , který se hodí pro vytápění nejen koupelen, ale také místností WC nebo kuchyní.

Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny , je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Elektrický koupelnový žebříkový radiátor. Vytápění koupelny na elektrický ohřev. SIMPLE dodáváme ve třech šířkách: 3mm, 4mm, 5mm. Praktický radiátor do koupelny.


Dodáváme ve variantě s klasickým připojením radiátoru. Možnost lakování RAL a NCS barev. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny ?

Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Pro náročné uživatele je zde připraveno široké spektrum barevného provedení a tvarů.


Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče. Trubkové žebříkové radiátory představují moderní a snadno osaditelné řešení vytápění malých prostor jako jsou koupelny , či sociální místnosti, díky nízké hloubce zabudování. Aqualine Otopné těleso pro el.


Princip fungování elektrického modelu je následovný. V uzavřeném systému je kapalina nebo nemrznoucí směs, která je ohřívaná prostřednictvím elektrické tyče zapojené do zásuvky. Tyč může být zabudovaná i přímo do elektrické sítě. Ovládání bývá řešené třemi možnými způsoby. Nabízíme koupelnová topná tělesa určená k připojení do soustavy ústředního vytápění, elektrické radiátory s možností regulace teploty v místnosti a infrazářiče.


Trubková koupelnová otopná tělesa vstoupila do světa bydlení s nabídkou vyššího komfortu a užitných vlastností při užívání koupelny. K elektrickému radiátoru. Chladno není při sprchování v koupelně příliš příjemné, proto je třeba ji vybavit otopnými tělesy.


Jednou z možných variant jsou žebříkové radiátory, které jsou určené k vytápění koupelen nebo k sušení ručníků, osušek nebo dokonce i prádla.

Takový žebříkový radiátor. Výhodu elektrického připojení oceníte při rekonstrukci, pokud si nechcete vysekat obklady, ale jen připojit žebřík. Přímotop je také ideální pro dotápění, pokud máte podlahové topení a chcete koupelnu dovyhřát. Jeho elegantní a subtilní vzhled spojený s funkcí sušáku a topidla dodá vaší koupelně komfort a pohodlí s příjemným teplem příznivě ovlivňující i klima vaší koupelny.


Radiator do koupelny elektricky. Nalezeno: 4produkt ů. OCEANIC elektrický radiátor. Kvalitní elektrický radiátor pro výhřev do místnosti až m2. Neobvyklý, prostorově nenáročný radiátor vhodný nejen do Vaší koupelny , ale i kuchyně, chodby, předsíně.


U modelů na výšku je radiátor doplněn o háčky pro snadné zavěšení ručníků. Kúpeľňový radiátor môže byť aj pekným dizajnovým doplnkom. Rebríkové radiátory, vykurovacie panely, s termostatom a možnosťou nastavenia času, elektrické radiátory a vykurovacie telesá do kúpeľne nájdete na FAVI.


Konstrukce otopných těles je navržena k maximální účinnosti předávání tepla mezi vlastním radiátorem a okolím. Capri je moderní těleso tvořené svislými ocelovými čtvercovými profily x.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky