úterý 9. října 2018

Topná tyč 400w

Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Funkce proti zamrznutí tekutiny. OCEAN topná tyč 4W , leštěná nerez NR912. Skladem, ihned k odběru ks. SAPHO ONE D topná tyč s termostatem, 400W , levá, chrom (ONE-DL-C-400) ONE D topná tyč s termostatem, 400W , levá, chrom Možnost připojení El.


Topná tyč do koupelnového radiátotu EL. Elektrická topná tyč s termostatem pro automatické ovládání otopných těles. SAPHO KTX topná tyč s termostatem, 400W , Chrom ( KTX-C-4) KTX- Elektrické topné těleso s designovým termostatem. Hranatý design vhodný pro všechny typy radiátorů.


Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i pravou stranu radiátoru. Vhodné pro ohřev koupelnových radiátorů, které nejsou zapojeny do systému ústředního vytápění nebo mají kombinované připojení ústředního a elektrického vytápění, zárověň umožňuje zahřátí radiátoru i mimo topnou sezónu. Otopné tyče rozličných tvarů, výkonů a značek. Vše na jednom místě za akční ceny! Sapho ONE D topná tyč s termostatem, 400W , pravá, chrom-.


Mají minimalistický design a jsou k dispozici v mnoha barvách, přičemž jsou vhodné ke všem typům radiátorů. Pokud ale použiji topnou tyč s termostatem (regulující teplotu topneho média), tak mohu dát větsí výkon a nebude hrozit přehřátí. Moje otazká je, co ve 400W žebříku udělá 1kW topná tyč (teoretický čas na ohřátí o 40°C by pak byl kolem 20minut)? Topné tyče - vložky s výkonem 400W od výrobce Sapho.


Souhlasím Tato webová stránka používá cookies K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Výroba topného tělesa trvá 6-týdnů. TOPNÉ ŽEBŘÍKY - KD-E PRIMO Jeho elegantní a subtilní vzhled spojený s funkcí sušáku a topidla dodá vaší koupelně komfort a pohodlí s příjemným teplem příznivě ovlivňující i klima vaší koupelny. TOPNÁ TYČ 400W 115V l=350mm d=5mm příruba, minitrouba.


Doručíme naší dopravou za - dní. TOPENÍ - OHŘEV VODY radiátory topné tyče Tradeko topná tyč 400W s regulací Tradeko topná tyč 400W s regulací. Elektrické topné tyče s termostatem i bez něj s různým výkonem a délkou přívodního kabelu pro snadné a rychlé vytápění koupelny nejen v letních měsících.


Liší se materiálem, typem závitu a typem hlavice. Délka přívodního kabelu m. Nízká spotřeba energie během provozu díky pokročilé elektronice. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb.


Akční cena je platná do: 30. Zboží nelze zakoupit online, pro nákup a objednání produktů prosím navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře.


Detail- Termostat s časovačem, bílá. SAPHO - MOA vykurovacia tyč s termostatom, 400W , chróm (MOA-C-400) - MOA topná tyč s termostatem, 400W , Chrom Prevádzka e-shopu nie je prerušený, len je obmedzený rozsah dopráv a platieb. Thermal Trend topná tyč 400W. Výkon v názvu produktu. Kabel, vidlice a zástrčka s vypínačem a vnějším regulátorem teploty.


SPECIFIKACE: Dodávaná elektrická topná tělesa řady EL. Pokud je topení vytápěno pouze elektricky, je nutno toto topení naplnit nemrznoucí teplonosnou antikorozní kapalinou, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky