pondělí 29. října 2018

Nerezové sudy s plovoucím víkem

Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a nádobou. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice. Víko tak může klesnout spolu s hladinou.


Jakmile máme odebrané požadované množství vína, duši znovu nafoukneme pro zamezení přístupu vzduchu k vínu. NÁDRŽE NA DUŠI zahrnují protiprašné víko, plovoucí víko, kvasnou zátku, duši, pumpičku, nohy, příslušné ventily. A to ve dvou základních variantách.

Prodám nerezové nádoby na víno, s plovoucím víkem ,stojaté na nožkách,3litrů. Plastové sudy s odnímacím víkem o objemu 1litrů jsou vhodné ke. NEREZ sud na víno 1L s plovoucím víkem na parafínový olej, průměr 48cm, výška. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice.


Vyrábí z nerezové oceli tanky, nádrže na víno a jiné tekutiny, nádrže s plovoucím víkem , chladicí boxy, vinofikátory, dopravníky, vynášecí pásy, zařízení pro plnění lahví PL – plniče lahví, vystřikovačky lahví, zařízení pro malé. Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, dlouhodobě odolává venkovním vlivům a je tím pádem přirozené umístění v exteriérech. NEREZOVÉ NÁDRŽE S PLOVOUCÍM VÍKEM.


Kyseliny mají na víno velký vliv.

Právě o nich je článek s názvem Úprava kyselosti mladých vín. Zimní řez je nejdůležitější pracovní úkon ve vinici. Mauting vyrábí nerezové tanky na uskladnění vína i vinifikátory pro kvašení rmutu. Nádoby sa vyrábajú z nerezu a používajú sa na uskladňovanie vína a. Nerezová nádrž s plovoucím víkem 1lt.


V nabídce máme nové nerezové nádrže s kónickým dnem, plovoucím víkem a chlazením. Kužeľový tvar plávajúceho veka nám zabezpečuje, že sa pod ním nenachádza vzduch, ktorý znehodnocuje víno. Nádrž má obsa m krichlovích.


VINOTECH - vinárske potreby Vám ponúkajú technológie pre spracovanie hrozna- mlynčeky, odstopkovače, mlynkoodzrňovače, lisy, ďalej nádoby, sudy , nádrže, vinifikátory a barikové sudy na uskladnenie a zrenie vína. Mikulovská vinařská podoblast. Koupím nerezovou nádrž na víno s plavacím víkem o objemu cca 100L. Vinařské potřeby, nádoby pro vinaře, nádoby na kvas, plastové sudy na kvas, plastové nádoby na kvas, plastové nádoby.


Nabízíme dubové sudy 228l , 2-3. Nádoby s plovoucím víkem jsou stojaté válcové nádoby a jsou vyráběny v průměrech 345578a 135cm. Nádoby jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu rotačním natavováním. Armatury pro dřevěné sudy.


Kovové sudy kónické s víkem a pákou o objemu litrů jsou používané obaly pro přepravu a skladování sypkých látek a pastovitých hmot v chemickém, petrochemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.

Můžete je však běžně využít například i na dešťovou vodu. Tanky jsou v perfektním stavu. Pro větší výrobu a zkušenější preferuji plastové sudy se sponou. Ale nerez s duší je taky dobrou volbou. Ale mám jen nerezové nádoby s plovoucím víkem těsněným olejem.


Používal jsem je jen k maceracím. Přístup vzduchu je v tom případě spíš žádoucí. Sudy na vodu) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky