pátek 12. října 2018

Hyundai vc 003 sáčky

Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Můžete si vybrat sáčky do vysavače a další příslušenství. Balení 5ks sáčků do vysavače, vůně zdarma. Filtr je univerzální, snadno jej přizpůsobíte vašemu vysavači.


Hyundai VC 0B papierové vrecká, sáčky do vysávača. Do vašeho vysavače se hodí i kvalitní texti. Naše sáčky jsou kvalitní, v balení je ks textílních sáčků.


Sáčky do vysavače jsou vhodné pro níže. Rozměry sáčku: 2x 2mm. HYUNDAI VC 0, HYUNDAI VC 32 HYUNDAI VC 81 HYUNDAI VC 870. Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom.


Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k orginálnym výrobkom. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. Nejsou vhodné pro odsávání popela. U nás najdete příslušenství k vysavači HYUNDAI - VC 0HYUNDAI všeho druhu.


Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. Kvalitní příruba, antibakteriální provedení. Materiál: Netkaná textilie, filtračních vrstev.


V balení je ks textílných vreciek. Rozmery textílného vrecká: 2x 2mm. Všechny informace o produktu Sáček do vysavače HYUNDAI - VC 0, ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HYUNDAI - VC 0, ks. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro částic a alergenů či roztočů, vysokou pevnost - nedojde k poškození vašeho vysavače a prodloužíte tím jeho.


Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy. Nenašli ste svoj model vysávača? To ale nemusí znamenať, že pre Váš vysávač nemáme vrecko. Stav: SKLADOM - expedujeme.


Prachu a jiných nečistot, včetně chlupů z našich zvířecích miláčků se nezbavíme jinak než častým úklidem, kdy pouhé zametení podlahy prostě nestačí. Smeták většinu prachu a chlupů jen rozvíří a tak se v rozích nebo pod. Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.


Vynechať z lightboxNa veľké plochy i malé zákutia Dvaja pomocníci v jednom tele? Pohodlné nakupování z domova. Garance kamenného obchodu.


Unibag – revoluční sáček na všechny běžné vysavače. Obsahuje pět papírových sáčků, motorový filtr a výstupní filtr. Celý popis a technické parametry.


Jeho malé rozměry z něj udělají praktického pomocníka i do menší domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky