pondělí 15. října 2018

Domo do42325pc

Domo do42325pc

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zavařování nebylo nikdy jednodušší. Hrnec Domo je skutečnou vychytávkou, kterou ve své kuchyně jistě oceníte. Tekintsd meg a termék információit. Kompótok, lekvárok, bébiételek… Újra divatba jött a befőttek készítése házilag.


Ennek a módszernek köszönhetően egész évben frissen tarthatjuk ételeinket. Hrniec Domo je skutočnou vychytávkou, ktorú vo svojej kuchyne oceníte. Elektrický zavařovací hrnec vybavený velkým, podsvíceným LCD displejem a regulátorem teploty a času však můžete použít nejen na zavařování, ale také na vaření a ohřívání pokrmů. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Objem l, LCD displej, plynulé nastavení teploty až do 100°C, časovač. Díky zavařování si můžeme uchovat vlastní úrodu po celý rok. Zapomeňte však na zastaralé postupy, s plně automatickým zavařovacím hrncem Domo připravíte zavařeniny na zimu bez problémů i jako naprostý začátečník.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Plně automatický zavařovací hrnec, po dosažení požadované nastavené teploty se automaticky spustí zavařování po nastavenou dobu.


Kvalitní elektrický zavařovací hrnec je nepostradatelný a skvělý pomocník do kuchyně. Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky. Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete. Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování. Po dosažení nastavené teploty se automaticky spustí zavařování po nastavenou dobu - jednou nastavíte a spustíte a hrnec si vše ohlídá sám.


Vo vnútri hrnca je snímač, ktorý počas procesu stráži presnú teplotu. LCD display je velký a modře podsvícený, takže tě vždy bude informovat o všem, co potřebuješ vědět. Pro mne je ta nízká teplota dost důležitá.


Model je vybavený plně nerezovým výpustným kohoutem, použitelný jako várnice na čaj. Takto vybavený zavařovací. Máte na zahrádce velkou úrodu a přemýšlíte, co s ní? Co takhle domácí zavařování?


Tento tradiční způsob uchovávání potravin je stále velmi oblíbený. V zavařovacím hrnci Domo můžete. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Nerezové provedení zajišťuje dlouhou životnost a umožňuje používat přístroj na svařené víno i jiné horké nápoje. Nerezový výpustný kohout využijete pro stáčení nápojů do sklenice při velkých akcích. Uvnitř hrnce je snímač, který během procesu hlídá přesnou teplotu. Produkty Domo na jednom mieste - Heureka.


Zboží značky DOMO se prodává ve více jak 40ti zemích světa. Domo nenásilně kombinuje design s funkčností kuchyňského nádobí, které je každodenně používáno. Dominantou značky jsou především pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky