pátek 5. října 2018

Karafa na vodu s uzávěrem

Nezáleží jen na tom, jak nápoj chutná, ale i na tom, jak ho prezentujete. Naše karafy vám s tím pomohou. Podle svého vkusu si můžete vybrat elegantní skleněné karafy, vyráběné ručně šikovnými řemeslníky, nebo odolné plastové džbánky, jež jsou ideální pro ledové osvěžení. Karafy na vodu jsou nádherným doplňkem v domácnosti. Protože je karafa skleněná a navíc s víčkem či uzávěrem , je hygienická a ekologicky nezávadná.


A ze skla chutná voda stejně nejlépe!

Máme i karafy české výroby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato roztomilá a pohodlná sportovní láhev obsahuje uzamykací víko, které zabraňuje rozlití, snadno uchopitelné poutko, silikonový náustek na pití a praktický popruh na uchopení. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. V křišťálové karafě s uzávěrem z korku mohou být nápoje prezentovány ve velkém stylu. Do vody si vložíte léčivé kameny, podle potřeby svého fyzického a psychického těla a během dne popíjíte léčivou vodu , která mění informace v buňkách vašeho těla a pomáhá ho přeprogramovávat a tím pádem omlazovat a uzdraovat.


Peugeot Ibis skleněná karafa s uzávěrem , cm.

Karafa na léčivou vodu s korkovým uzávěrem. Tato karafa díky dlouhému hrdlu zajistí, že se víno optimálně provzdušní a rozvine se tím jeho aroma. Stylová karafa s měděným uzávěrem na vodu o objemu 1l v designu od Norm Architects.


Designová karafa na vodu o objemu 1l. Pro dánskou značku Menu navr. Hodnocení produktu:. Plastové kanystry na pitnou vodu s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem určeny pro transport a skladování tekutin.


Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Luxusní bytové doplňky Blomus jsou prostě jiné. Proto jsou tyto bytové doplňky jako.


Chladící vložku lze naplnit vodou, umístit do lednice a poté servírovat vychlazenou vodu. Banquet Džbán plastový CULINARIA l, růžová. Pengo Spa Láhev patentní 33l. Lahev drátěná s ozdobným u. Díky odlehčenému sklu, ze kterého je vyrobena se s karafou velmi snadno manipuluje jednou rukou.


Skleněná karafa na vodu z borosilikátového skla. Lem zadržuje při nalévání kapky vody. Bez problémů se vejde do dvířek v lednici.


Pokud máte rádi novinky, inspirované novými trendy, ale zároveň se staráte o to, aby ve vaší domácnosti dominovaly funkční a pohodlné doplňky, potrpíte si na tuto nádobu.

Minimalistická karafa na vodu FONTANAnbsp;má barevné flip-top víčko s integrovaným výtokem pro snazší manipulaci. S jeho pomocí můžete snadno nalévat tam, kam potřebujete a plátky ovoce či kousky ledu zůstanou uvnitř karafy. Láhev s uzávěrem z recyklovaného skla Ego Dekor Authentic, l. Skleňená karafa se stojanem Premier Housewares Country Cottage, x cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky