pátek 5. října 2018

Silikon akrylátový tmel

Vodou ředitelné tmely se hodí hlavně na porézní povrchy, v domácnosti jej využijete hlavně pro tmelení spárů mezi různými materiály (mezery mezi sádrokartonem a zdí, mezery mezi oknem a zdí). Snadno jej můžete přetřít barvou, takže nemusíte mít obavy z toho, že by působil nevzhledně. Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi akrylátové disperze.


Vytvrzuje odpařením vody, vytváří trvale pevný, plasticko-elastický spoj. Pre interiéry a exteriéry. Opravy trhlín a prasklín v omietke, murive, dreve, betóne.

Během zrání se akrylový tmel lehce propadá a vytváří typický fabion. Tmelenie titan-zinkových parapetov a muriva. V dilatačních spárách umí pohltit až 1 pohybu. V interiérech pro opravy trhlin a prasklin v omítce, zdivu, dřevu, betonu. Pružné lepení porézních stavebních materiálů a prvků, plošné lepení podlahovin a podhledů.


Používá se pro tmelení spár a prasklin porézních stavebních materiálů. Je vhodný pro interiérové spáry kolem rámů oken a dveří nebo parapetů, podlahových lišt. Akrylové tmely SOUDAL jsou pružné, elastické a snadno přetíratelné běžnými barvami.


Chemickým složením mohou být tmely rozděleny na asfalt, akrylát, akrylát, silikon a polyuretan.

Akrylátový tmel obsahuje silikonmodifikované přísady, které jsou ve svých biochemických vlastnostech shodné s vysoce kvalitním silikonem, ale akryl je mnohem levnější než silikon. Akrylový tmel se hodí pro využití v interiéru i exteriéru. Předkládaný druh tmelu se vyznačuje.


Sanitární silikon SL je acetátový jednosložkový silikonový tmel vytrvrzující vzdušnou vlhkostí. Vytváří trvale pevný a elastický spoj. Dodáváme silikonové tmely pro použití na běžné materiály, silikonový tmel pro tmelení citlivých povrchů a také další speciální silikony.


Na zatmelenie špáry v omietke je výhodnejšie zasa použiť špeciálny akrylátový štukový tmel , ktorý obsahuje piesok vytvárajúci ilúziu štruktúry okolitej omietky. Neutrální varianta tohoto tmelu se vzdušnou vlhkostí vulkanizuje a hodí se zejména pro utěsnění styčných spár a všude tam, kde je potřeba vytvořit vzduchotěsný a vodotěsný uzávěr. Nemali by sa používať na miestach, kde má spoj tendenciu sa pohybovať – akrylátový tmel by totiž popraskal. Nie sú vhodné ani v kúpeľniach a tam, kde by. Tmel proschne v závisloti na okolní teplotě a nanesené vrstvě od min - hod.


Po zavadnutí je možné povrch vyhladit vlhkou houbou. Po vytvrzení tmel přebrousíme brusným papírem č. Tmel je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Při aplikaci v exteriéru je nutno. Soudal akrylový tmel přetíratelný tmel na bázi akrylátu pro tmelení a těsnění spár a trhlin v omítkách, koutové spoje stěn a stropů, spáry kolem rámů oken a dveří, schodů, podlahových a jiných dekorativních lišt apod.


Transparentní varianta má po vytlačení bílou barvu, vysycháním tmel zprůsvitní. Silikon akrylátový tmel Tmely a lepidla.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všetky informácie o produkte Tmel , silikón a lepidlo DEN BRAVEN Silikón akrylový tmel 310g biely, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie DEN BRAVEN Silikón akrylový tmel 310g biely. Veľkoobchodné zľavy a vernostný program, s ktorým Vaša firma ušetrí už pri prvom nákupe.


Doprava zdarma, online poradenstvo a darček za nákup je samozrejmosťou. Vrámci SR a ČR máme výdajných miest. Vyskúšajte si pohodlný a spoľahlivý nákup farieb od internetových špecialistov na farby. V priebehu zretia sa tmel zľahka prepadá a vytvára typický fabion.


V interiéroch pre opravy trhlín a prasklín v omietke, murive, dreve, betóne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky