pondělí 8. října 2018

Tycovy mixer sencor

Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů. Chybí ale pulzní spínač, který by poskytl.


Jeho nespornou výhodou je skladnost. Tyčové mixéry - SENCOR. S jeho pomocí dokážete vytvořit nejrůznější druhy pokrmů. Je vybavený výkonným motorem, který zabezpečuje tichý chod a rychlou přípravu pokrmů.


Díky titanové úpravě nerezových nožů zvládnete s mixérem šlehat, mixovat i sekat. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lehký, tichý a snadno ovladatelný vysavač nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní. Odnímatelný tyčový nástavec se vysoce kvalitními nerezovými noži s titanovým povrchem.


Oproti jiným mixérům, má tu výhodu, že může být prakticky použit v jakékoliv nádobě, např. Are you a passionate baker, cake maker or sweet maker? Looking for a universal companion for your weekend projects?


Or perhaps you need help with your occasional experiments in the kitchen? Just you and your food mixer. Vyberajte si Mixéry a šľahače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sencor has just the right mixer for you.


Tycovy mixer sencor

Planetary kneading, beating and whipping system ensures that the contents of the bowl are fully mixed. Nerezová mixovací noha snadno umixuje i horkou polévku. K mixéru navíc obdržíte i 800ml nádobu s víčkem, nerezový dvoumetlový šlehací. PASTEL STAND MIXERS PICK YOUR FAVORITE COLOR. A helper with a heart of steel and a powerful, resilient motor.


It does what you tell it to. Click on the color you like best, and the appliance will appear in all its beauty. Nevíte, který kuchyňský robot Kenwood je ten pravý právě pro vás?


Přehledný srovnávač našich robotů, díky kterému jednoduše zjistíte, který pomocník je ideální do vaší kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky