úterý 23. října 2018

Litinové poklopy

Pro poklopy se často využívá tvárná litina, což je případ i produktové řady Tetra. Vodárenské poklopy zajišťují přístup k podzemnímu hydrantu a otvírání podzemních armatur. Materiál je šedá litina. Výprodej poklopů DN 3Výprodej posledních kusů na skladě litinových poklopů pro plastové šachty.


Průměr poklopů je 3mm. Pro použití na zakrytí vstupních otvorů do kolektorů nebo technologických částí s požadavkem na větší rozměry a pojezd osobních i nákladních vozidel.

Máme čtvercové nebo ku. Izolace proti vlhkosti a radonu. R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Zavřený poklop lze otevřít pouze s pomocí odpovídajícího montážního nářadí.


Uchycení poklopu v rámu je provedeno přes klouzavý mechanismus tak, že při zvedání poklopu nahrazuje otevírání. Litinový poklop třídy zatížení B 125. Dodáváme poklopy litinové čtvercové i kruhové.


Poklopy litinové kruhové se zatížením tř.

Tyto poklopy v sobě kombinují skvělé vlastnosti slitých materiálů. Nabízíme kruhové, čtvercové, velkoplošné litinové poklopy nebo poklopy BEGU. Jsou závislé na druhu provozu a umístění ve vozovce.


Aa Adle stavebních předpisů ČSN EN1se používají pro zakrytí vstupních šachet kanalizací v zatravněných, polních a provozních plochách, které mohou být zatěžovány výhradně chodci a cyklisty. Dosedací plochy rámu a víka šachtového poklopu jsou litinové. Travel comfortable across France. Wide selection of cars.


Osazují se v jízdních, pěších, parkovacích, skladových a jiných plochách, kde dochází k přejezdu chodců, cyklistů, osobních nebo nákladních automobilů. Book now and Get Off! Ocelové poklopy jsou dodávány čtvercové a to na zakázku.


Pozinkované poklopy , ocelové poklopy , poklopy plastové, poklopy kompozitní – dle druhu mohou být vybaveny těsněním a zámkem. Dále vám můžeme dodat litinové poklopy , dále poklopy z netermoplastického recyklátu KOMPOZIT. Navíc nejsou atraktivní pro zloděje, jako litinové nebo ocelové poklopy. Kompozitní poklopy mají všestranné využití pro své vynikající vlastnosti, ať už k zakrytí inspekčních či telekomunikačních šachet, parkovišť, silničních a pěších zón. Jsou vhodné také pro studny či k zakrytí ČOV (atesty na pitnou vodu).


AAAradiátory - Velkoobchod s širokým sortimentem topení, vody, plynu, odpadů atd. Neváhejte, každý si u nás vybere. V Německu jsou rozměry poklopů předepsané v jednotlivých normách.


Kruhové liatinové poklopy Kruhové liatinové poklopy a mreže s rámom, pre chodníky a komunikácie s vysokou záťažou.

MEA Embeco Kompozitní poklop AkN čtvercový - malý. Dále prodáváme jímky, poklopy , rámy, mříže, filtry a kanalizační šachty. Naše výrobky jsou vyrobeny z polypropylenu.


Jsou odolné proti nárazu, čisticím prostředkům, chemikáliím, povětrnostním vlivům a mrazu. Nepoužíváme materiály, které mají vysoký podíl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky