úterý 16. října 2018

Jak vyčistit chlazení na pivo

Sanitace pivního chlazení pomocí sanitační sady. Chemická sanitace výčepního zařízení. Sanitační sada obsahuje: sanitační su sanitační roztok DOPILINE 5l.


Jak pečovat o chlazení na pivo ? Výčepní zařízení je třeba čas od času propláchnout a vyčistit kartáči a dalším sanitačním příslušenstvím.

Samozřejmě záleží na frekvenci jeho využívání, ale obecně doporučujeme tyto způsoby čištění v těchto intervalech: Denně proplachujte odkap teplou vodou. Vzhledem k tomu, že mi někteří lidi nejsou po půjčení schopní vrátit vypláchnutej chlaďák na pivo , i když to slíbí, tak v něm začaly kvasit nebo já nevim co dělat zbytky piva. Vyplachoval jsem to teplou i studenou vodou, ale nepomhlo to, nevíte čím to pořádně vyčistit ? Každý měsíc je potřeba kontrolovat čistotu kondenzátoru, případné nečistoty ofouknout tlakem vzduchu nebo vyčistit ometením.


V opačném případě hrozí snížení chladicího výkonu nebo poškození chladiče. V žádném případě se nesmí chladič pokládat na předměty, které by zabránili cirkulaci vzduchu. Jj ty kulicky stoji par haliru, jenomze aby to melo efekt, tak je potreba k tomu pripojit vhodny cerpadlo.


Jako chemii bych na zaklade dotazu, ktery jsem si nechal zodpovedet od povolane osoby.

Jak správně provádět sanitaci se dozvíte více v naší poradn ě. Ano Jabrako, samozřejmě mate pravdu. Nechtěl jsem jit do detailu, ale viděl jsem už takové chlazení. Jednak to vypadalo inteligentně a pivino bylo jak ze sedmého schodku.


Chlazení na pivo , pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Jak vyčistit skvrnu od piva? Pokud se vám rozlije pivo na sedačku, koberec nebo oblečení, zkuste vzniklou skvrnu co nejdříve vyčistit některým z postupů v článku.


Můžete vyzkoušet čištění mýdlovým lihem, čpavkem, pracím prostředkem a kyselinou citrónovou. U pípy s chlazením také překvapivě nemusíte řešit chlazení , které zkrátka ruční pípa neobstará (podívejte se, jak vychladit sud bez pivního chlazení ). Nezapomeňte na správný narážeč! Opravdu zásadní je vybrat správnou koncovku, neboli narážeč.


Naše pivovary stáčí pivo do sudů, ke kterým jsou třeba tři. Z čeho plánuji pivo čepovat? Pivní pípa na sud je nejběžnějším typem.


Těší se oblibě v restauračních zařízeních a obecně místech, kde je veliká výtoč.

Pro správnou funkčnost nemá vliv, jak velký sud máte naražený, nýbrž pivní narážeč či koncovka, kterou ten daný výrobce. Pivcooler - chlazení piva bez elektřiny Návod: Chladící box na pivo bez potřeby elektrického proudu. Kolikrát jsme už řešili, jak vychladit pivo ze sudu v podmínkách, kde není elektrický proud! A právě pro profesionální čištění pivních chlazení slouží sanitační přístroj SWING z naší české výroby. Objednejte si profesionální potřeby na čištění nápojového vedení v našem e-shopu.


Ideální pro každého s minimálními znalostmi. Prodáváme kompletní klasické i luxusní výčepní zařízení, sestavy chlazení na pivo , vodní výčepní zařízení, kompresory, příslušenství k chlazení piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky