úterý 23. října 2018

Nerezové nádrže s plovoucím víkem

Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a nádobou. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice. A to ve dvou základních variantách. Nádrže s plochým dnem s plovoucím víkem. Vyrábí z nerezové oceli tanky, nádrže na víno a jiné tekutiny, nádrže s plovoucím víkem , chladicí boxy, vinofikátory, dopravníky, vynášecí pásy, zařízení pro plnění lahví PL – plniče lahví, vystřikovačky lahví, zařízení pro malé.


Víko tak může klesnout spolu s hladinou.

Jakmile máme odebrané požadované množství vína, duši znovu nafoukneme pro zamezení přístupu vzduchu k vínu. NÁDRŽE S PLOVOUCÍM VÍKEM NA DUŠI zahrnují protiprašné víko, plovoucí víko, kvasnou zátku, duši, pumpičku, nohy, příslušné ventily. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. S našimi výrobky se tak můžete setkat například v rodinných domech, bytech, ale i průmyslových, nebo zemědělských objektech, hotelích a podobně.


Nabízíme i nerezové nádrže s plovoucím víkem. Cena zahŕňa plávajúce veko, vzduchové tesnenie – silikónovú dušu, nerezovú pumpu, kohút. K nádrži je možné doobjednať.


Tank s plovoucím víkem na 3litrů, použité na medovinu maximálně 2x.

Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Nádoby s plovoucím víkem jsou stojaté válcové nádoby a jsou vyráběny v průměrech 345578a 135cm. Nádoby jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu rotačním natavováním.


Na naší stránce si můžete vybrat ze širokého sortimentu vinařských potřeb a zařízení. PET lahve, je to výhodné. Potom je ale potřeba počítat kolem šroubení s vnitřním plastovým hrbolkem, hlubokým asi mm. V tomto místě nebude duše těsnit a víko projde níž pouze s vyfouklou duší. Na objednávku je možné vyrobit i nádoby s pouze jedním šroubením těsně nede dnem.


Plastové sudy s odnímacím víkem o objemu 1litrů jsou vhodné ke. NEREZ sud na víno 1L s plovoucím víkem na parafínový olej, průměr 48cm, výška. V nabídce máme nové nerezové nádrže s kónickým dnem, plovoucím víkem a chlazením. Navrhujeme, konštruujeme a vyrábame mliekárenské nerezové stroje a nerezové nádrže pre potrebu. Vyrábíme z nerezové oceli tanky, nádrže na víno a jiné tekutiny, nádrže s plovoucím víkem , chladicí boxy, vinofikátory, dopravníky, vynášecí pásy, zařízení pro plnění lahví PL - plniče lahví, vystřikovačky lahví, zařízení pro malé pivovary, mlýnkoodzrnkovače, dodáváme čerpadla, filtry a další zařízení pro vinaře, potravinářský, chemický i. Nerezová výroba a nerezové nádrže pod jednou.


Text inzerátu Prodám nové nerezové nádrže s chlazením i bez na víno a jiné tekutiny. Bližší informace na tel. Určeny jsou pro vinaře, pivovary, potravinářský, farmaceutický i chemický průmysl.

Prodám nerezové nádoby na víno, s plovoucím víkem ,stojaté na nožkách,3litrů. Kužeľový tvar plávajúceho veka nám zabezpečuje, že sa pod ním nenachádza vzduch, ktorý znehodnocuje víno. MPa, atest na pitnou vodu.


V souladu s normami EU a RINA. SEŘADIT DLE: Název, Objem. Nové nerezové nádrže 1m3. Zabýváme se výrobou nádrží a zásobníků různých tvarů – valcové, hranaté, kuželové,.


VINOTECH - vinárske potreby Vám ponúkajú technológie pre spracovanie hrozna- mlynčeky, odstopkovače, mlynkoodzrňovače, lisy, ďalej nádoby, sudy, nádrže , vinifikátory a barikové sudy na uskladnenie a zrenie vína. Prodejna vinařských potřeb a vína. Mauting vyrábí nerezové tanky na uskladnění vína i vinifikátory pro kvašení rmutu.


Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Obsah je chráněn autorským zákonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky