středa 24. října 2018

Koberec běhoun šíře 120

Koberec běhoun šíře 120

Nabízíme různé druhy koberců běhounů (úzké koberce v rolích) do chodby, na schody nebo do pokojů. Vše v různých šířích a barevných kombinacích. To je běhoun Icona 4 který byl vyroben ze 1 polyamidu. Mezi jeho přednosti patří kromě pěkného vzoru též snadná údržba, odolnost proti vyšisování a tlumení kročejového hluku.


Tento běhoun je obšitý ze všech stran a spodní část je protiskluzová, gumová. Udělejte si radost a rozjasněte váš domov tímto nádherným běhounem. Rubová strana je textilní. Moderní tkaný běhoun je koberec , který má široké využití. Quick step potěší velmi dobrou cenou, pevností a odolností.


Jedná se o praktický koberec , který najde své místo zéjména v komerčních prostorech, na chodbách či v halách. Běhouny dodáváme v minimální délce. Na spodní straně je tento koberec opatřen speciální.


Koberec běhoun šíře 120

Nalezeno: 1produktů. Kobercový běhoun x 1cm. Robustní a odolný koberec s protiskluzovou spodní stranou. Vysoce kvalitní provedení.


Velmi oblíbené běhouny jsou běhouny s pogumovaným podkladem. Tento koberec do domácnosti byl vyroben ze 1 polyamidového vlákna, které tvoří jeho smyčkovou strukturu s potiskem. Velmi odolný proti opotřebení a intenzivnímu užívání. Cena koberce je za metr délky. Pokud hledáte praktický běhoun na chodbu, pak byste rozhodně neměli přehlédnout smyčkový koberec Nature, který je nyní dostupný v univerzální černé barvě.


Neklouže na koupelnové podlaze. Latexový nátěr na rubu vytváří protiskluzový povrch. Do zelena zbarvený moderní běhoun Icona byl vyroben ze 1 polyamidového vlákna.


Pokud někdo z Vás nalezne v nějaké jiné prodejně v ČR větší výběr běhounů skladem, nechť nám, prosím, napíše, rád se tam podívám. V nabídce máme mnoho oblíbených barevných kombinací a vzorů. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.


Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Klasický bordo běhoun s jemným vzorem vlákna je často pořizován jak do soukromých bydlení, tak i do hotelů nebo penzionů.


Velká odolnost proti opotřebení a intenzivnímu užívání. Mohou dokonce fungovat jako praktické a vkusné kuchyňské předložky. Z jedné strany fototisk, z druhé strany protiskluzový latexový nátěr. Mají široké praktické využití v každé domácnosti, na chatě či chalupě.


Koberec běhoun šíře 120

Snadná údržba, lze prát v automatické pračce na stupňů C. Moderní koberec běhoun Icona hnědý Vážení zákazníci, objednávky stále expedujeme v běžných lhůtách standardním způsobem, e-shop funguje na 1. Výdejna v Praze-Karlín je do 17. Svatební dekorace) Hodnocení produktu:. Jedná se o bytový ( ne zátěžový) koberec , materiál 1 PP - střižený vlas, výška vlasu 5cm.


Kvalitní koberec - běhoun - šíře 1m, délka 10m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky