pondělí 8. října 2018

Mikrovlnná trouba daewoo kor 7g8kb

Výkon mikrovlnné trouby je plných 8W. Ohřev lze nastavit v úrovních intenzity a nechybí ani programy pro extra rychlé vaření. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Ohrev je možné nastaviť v úrovniach intenzity a nechýba ani program nanbsp;extra rýchle varenie. Mikrovlnná trouba KOR 7G8KB se systémem ohřevu C. Pochlubit se může stupni výkonu a až 7W. Díky své jednoduchosti a praktičnosti se stane nepostradatelným členem vaší domácnosti. Součástí jsou i vyhledávaná funkce jako je automatické rozmrazování, rychlé rozmrazování a rychlé. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Funkce rozmrazování Časový spínač. Pořiďte si do domácnosti mikrovlnnou troubu a mějte pokrmy ohřáté či rozmrazené doslova během několika okamžiků.


Výhodou této mikrovlnné trouby je úrovní výkonu – až 700W. Nastavenie rúry je elektronické pomocou tlačidiel a LED. Daewoo KOR 7G87WW, bílá. Povrchová úprava Shiny Clean vám zajistí snadnější údržbu trouby, stejně jako program pro čištění párou. Technické parametry a specifikace.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Díky provedení a malým rozměrům se hodí do každé kuchyně, protože nezabere mnoho místa. Je vybavena úrovněmi výkonu.


Obsahuje mikrovlnné vaření a rozmrazování potravin na základě systému ohřevu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Klasický design, čisté linie, univerzální vzhled a sedm úrovní výkonu činí z této mikrovlnné trouby vítaného společníka do vaší kuchyně, na chalupu, nebo do zahradního altánu. Vyhledat ☰ Načíst další produkty Akce, slevy, v�.


KOR 6S2AK MIKROVLNNÁ TROUBA DAEWOO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky