pondělí 22. října 2018

Kovový regál akce

Kovový regál běžně stojí 96Kč. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Tuto nabídku pravidelně aktualizujeme. Po dobu jednoho měsíce si tak můžete zakoupit kovový regál za nižší cenu.


Kovový regál akce

Výběr se omezuje na maximálně položek, které využijete pro uskladnění nejen v domácnosti, ale i ve firmě, nebo skladu. Počet zakoupených regálů za zvýhodněnou cenu není omezen. Regál se svou šířkou 75cm je vhodný zejména do menších prostor do komory, spíže, šatny, sklepy, půdy, atd. Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu.


V kategorii REGÁLY V AKCI najdete kvalitní české regály a přidružené výrobky různých typů, které na základě aktuální poptávky zlevňujeme. Nabídku levných regálů a výrobků pravidelně obměňujeme, a proto se vyplatí ji sledovat. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Zároveň si můžete sestavit regál podle svých představ - kupte si samostatně prodávané nosníky, police, spojky a další materiál nutný pro smonotvání regálů.


Kovový regál akce

Objednejte si regály on-line a získejte následující výhody: - Regály vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Nosnost na polici dosahuje 1kg. Kvalitní celokovové regály s nosností 1kg na polici.


Přídavné police ke kovovým regálům. Další slevy dílny na Kupi. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Regál lze sestavit i jako dva samostatné regály díky děleným stojinám. Expedujeme do pracovních dní. Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore. Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností.


Konstrukce je vyrobena z pozinkovaného plechu a police z HDF materiálu, které mají snadnou údržbu a velkou odolnost. Tento praktický regál je velmi stabilní. Police kovového regálu je vhodné k přímému použití, ale i k. Jejich obvyklé využití je ve skladech, archívech nebo menších dílnách. Regály jsou nepostradatelné úložné potřeby pro všechny naše nezbytnosti. S pomocí regálů vyřešíte hravě nedostatek volných prostor.


Kovový regál akce

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Vážení zákazníci, přes nepříznivou situací způsobenou onemocněním COVID-1 náš e-shop průběžně vyřizuje a expeduje všechny Vaše objednávky. První věc, která většinu z nás napadne, když se řekne kovový regál , je stabilita. Jako úložný regál zvládne tento kovový silák unést opravdu těžké věci – a přesto sám není ani obrovský, ani těžký, ani komplikovaný (co do vzhledu).


Veľký výber kovových regálov. Naše kovové regály majú veľkú nosnosť a sú kvalitné. Jarní výprodej internetového obchodu Majster Regál s vysokými slevami na policové kovové regály s maximální slevou -. HDF a drátěnou policí do garáže, dílny, skladu, prodejny, obchodu a sklepa. Poschoďový regál Farve je osobitý dekorativní úložný nábytek, který se bude nejvíce hodit do interiéru zařízeného ve venkovském stylu. Regál Farve tvoří jednoduchá nakloněná konstrukce, na níž je upevněno šest poliček, které se směrem nahoru zužují.


Výhoda oproti šroubovaným konkurentům ve snadné montáži bez nářadí do min a to bez nutnosti kotvení do stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky