středa 31. října 2018

Mikrovlnná trouba sencor

První mikrovlnná trouba spatřila světlo světa už koncem 40. Už nestojí tisíce dolarů, ale stále platí, že v kuchyni ušetří spoustu práce. Mikrovlnky Sencor patří k těm nejlepším na trhu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všechny důležité informace přitom zobrazuje přehledný LED panel, který v době nečinnosti zobrazuje čas. Troubu je možné nastavit na pět různých úrovní výkonu. Nechybí ani funkce rozmrazování a časovač až na minut. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.


Je vhodná pro ohřev i rozmrazování. Free Shipping Available. Díky nadčasovému designu a jednoduchému ovládání se stane stylovým a plně funkčním doplňkem vaší kuchyně.


Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Brno-město, cena 300Kč, od Maria Khripunova na Sbazar. Nabízí klasický mikrovlnný ohřev a rozmrazování.


Je vyrobena z velmi kvalitního materiálu, velmi snadno se udržuje a příjemně ovládá. Maximální výkon činící 7W je možné regulovat v celkem pěti stupních, mezi kterými nechybí ani režim pro rozmrazování. Vestavěný časovač je možné nastavit až na minut. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Mikrovlnná trouba sencor

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Objem mikrovlnnej rúry je 20l. Jsem Sencor mikrovlnná trouba. Ve velmi dobrém stavu s kosmetickou vadou (promáčkliny na pravém boku a nahoře), viz foto.


NA FUNKČNOSTI ZBOŽÍ NEMÁ VLIV. S objemem litrů se dovnitř vejdou běžné jídelní talíře (hluboké i plytké), stejně jako menší zapékací misky, takže ohřev. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Mikrovlnná trouba sencor

Navíc osobní odběr zdarma ve. Nákup bez rizika: dní na vrácení. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost.


Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Prodejcem je e-shop Alza. Nikdo na světě není dokonalý. Vyhodit ho by bylo plýtvání a neúcta jak k lidské práci, tak životnímu prostředí. Volně stojící mikrovlnná trouba SENCOR.


Mikrovlnná trouba sencor

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Veľký vnútorný priestor ale nie je všetko. V troubě můžete ohřívat, grilovat, nebo rozmrazovat dle váhy pokrmu. Disponuje do boku sa otvárajúcimi.


Na displeji se zobrazuje zbývající čas do konce vaření, nebo aktuální čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky