úterý 23. října 2018

Hrnky na kávu s potiskem

Smaltované plecháčky s originálními texty, citáty a grafikou. Na smaltovaný hrnek si můžete nechat vylaserovat vlastní text, obrázek a jméno vašeho psa či kočky. Chybu neuděláte se svatebními a zamilovanými motivy. Plecháčky nabízíme ve dvou velikostech. Větší variantu o objemu standardních 4ml všichni dobře známe.


Funny 3l hrnky s fotkou Funny 3l hrnky s fotkou s barevným vnitřkem a ouškem.

Tyto keramické hrnky jsou velikosti 3l. Potisk na hrnky je zcela dle vašeho grafického návrhu, můžete udělat např. Potisk hrnku je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku. Některými hrnky dokonale překvapíte návštěvu, až jí v nich naservírujete kávu nebo čaj, jiné hrnky jsou vyloženě dárkové, zaměřené svým potiskem na konkrétní osobu či její povolání. Některé hrnky mají vtipné potisky a potěší tak snad každého nejen jako narozeninový dárek.


Ať už svůj oblíbený nápoj pijete ráno či přes den, chvilku oddechu si u něj si můžete ještě vylepšit! Vytvořte si například potisk hrnku se jménem nebo nestárnoucí fotohrnek. Hrnek s potiskem můžete při navrhování upravovat dle svých představ. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY Vítáme Vás na stránkách MUGS s.

Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další. Jestli upřednostňujete espresso, lungo, či dokonce piccolo, je jen na vás. Každá káva však bude ještě lépe vonět z krásného hrnečku. Krásný hrnek na kávu si můžete vytvořit sami. Navrhněte si hrnek na espresso s vlastním potiskem a vytvořte tak originální dárek pro každého milovníka kávy.


Nabízíme také celoplošné tisky, pískování loga, matné či lesklé glazury, barvení glazury podle Pantone barev, tisk dovnitř hrnečku, magické či neonové barvy apod. REKLAMNÍ HRNKY S POTISKEM - EFEKTIVNÍ REKLAMNÍ NOSIČ. Vyrobíme vám hrnek přímo na míru.


Hrnky s firemním nebo vlastním potiskem. Pro realizace vašich firemních hrnků nabízíme kvalitní český porcelán, ale i ekonomicky zajímavou keramiku v mnoha tvarových a objemových variantách. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tescoma, KeepCup a dalších.


Odnosné hrnky na kávu s reklamním potiskem. Rádi si vychutnáte lahodnou kávu ? Originální keramické hrnky na kávu s potiskem. Zobrazit postranní panel-.


Vyberte si z mnoha potisků a přidejte si vlastní text. Navrhneme a vyrobíme vám úžasné hrnky s vlastním potiskem loga vaší společnosti dle vaší představy.

Vybereme ten správný typ a navrhneme kreativní design. Oblíbený šálek kávy už jedině z hrnku s vlastním potiskem. Hrneček na kávu vhodný k potisku.


Na hrneček lze natisknout fotku, text nebo jakékoliv barevné logo. Má objem ml, hodí se tedy na espresso. Porcelánové hrnky s potisky i pouze bílé.


Kvalitní český porcelán z manufaktury z Karlových Varů. To bylo krátké představení pro hrnky s vlastním potiskem a teď už je řada na vás. Neváhejte si vytvořit vlastní design hrnku. Vytvořit si originální a jedinečný hrnek. V odkazu níže najdete náš editor pro tvorbu potisku na předměty.


K potisku máme trička, další textil a jakmile překliknete. Espresso silnostěnné šálky italské výroby pro kavárny. Italský kávový porcelán CLUB HOUSE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky