středa 31. října 2018

Skleněný džbán 3l

Vyberte si skleněný džbán. Všechny částí konvičky splňují předpisy EC a FDA pro styk s potravinami. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Veľkoobchodný reklamný 3L sklenený džbán s najnovším dizajnom tu. My máme domluveny džbány s vodou a citronem zdarma. Srovnejte ceny produktů.


Výška džbánu: 115mm, průměr: 62mm, balení 12ks. Nápojový automat: Kilner nádoba o objemu litrů na nápoje s praktickým kohoutkem. Soudek může být použit k přípravě mnoha druhů nápojů a je ideální pro oslavy a grilování.


Každý kus je vyroben z kvalitního, odolného skla a ve spojení s originálním designem se z této kolekce stává ozdoba celé kuchyně. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit.


Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Crystal Bohemia skleněný džbán Eskymo 3L. Džbán se hodí na zahradní grilov. Sklenený džbán Flora modrá - San Miguel 3l. A to proto, že veškeré talíře, sklenice, misky, poháry a vázy se Vám ukážou ve své přirozené kráse.


Skleněná série Authentic dostává svému jménu. Bormioli Rocco Selecta 7-dielna sada na. Detail produktu Do obchodu. Tělo džbánu je skleněné a víko je z plastu. V nabídce výběr ze barev: žlutá, růžová, modrá a fialová.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tento džbán využijeme zejména v horkých letních dnech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Designový skleněný džbán o obsahu 3l s podstavcem samorostu. Vhodný na přípravu živé vody. Tento designový prvek bude krásný do vašeho interiéru. Rozměry jsou včetně samorostu cca. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů.


S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i přípravu vřící vody přímo ve. Nově přehlednější a rychlejší. Určeno pro studené nebo vlahé nápoje.


Odolává menším nárazům. Elegantní skleněný džbán s cejchem na hladině 25l z odolného skla pro každodenní použití. Karafy na vodu, džbány na čaj a domácí limonády nebo dekantéry na víno, mohou pozvednout úroveň vašeho stolování, ale zároveň jsou i velmi praktickým pomocníkem. Dekantéry na víno nejsou jen designovým doplňkem na váš stůl, ale pomáhají zvýraznit chuť vašeho oblíbeného vína. Sú nielen krásne, ale aj veľmi praktické.


Kúpte si sklenený džbán na vodu a pivo z kvalitného českého skla. Pri obsluhovaní hostí tieto džbány ocení každá gazdinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky