pondělí 8. října 2018

Damaškový nůž

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Nerez damaškový zavírací nůž s titanovými prvky. Bolstry - Titan - uprava Stonewash anodizován.


Ručka - Carbonfibr Tělo nože - nerez,hodinkové zdobení. Mezistěna -Titan - uprava Stonewash anodizován.

Kulička - anodizovaný Titan. Klip- anodizovaný Titan a nerezová destička. Přes toto město byla kdysi tato ocel dovážena. Její charakteristickou vlastností jsou zvláštní vzory, tzv.


V našem internetovém obchodě nabízíme různé nože s čepelí z. Nyní již konečně není otázkou drahých cen! Dopřejte luxusní damaškové nože za jedinečnou cenu svým nejbližším! Damaškový nůž je čestný dárek pro každého muže!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Nože lovecké, houbařské. Ručně kovaný ruský damaškový nůž , kožené pouzdro. S výběrem Vám rádi kdykoliv poradíme ať už je to ohledně nákupu nože, brusného kamene nebo jejich údržby.


Při objednávce do 12ti hodin Vám nůž pošleme do druhého dne, nebo jeho odeslání naplánujeme na jakýkoliv jiný termín. Každý damaškový nůž , který zde vzniká je originál. Protože stejně jako otisky prstů jednotlivých lidí jsou různé a unikátní jsou i lovecké nože, vyráběné ručně, trochu jiné, se svým vlastním příběhem. Proto právě tento nůž je tvrdý a houževnatý zároveň.


Nůž dosahuje tvrdost HRC, což je horní hranice tvrdosti nožů. Výsledná struktura materiálu po jeho obroušení, leptání a vyleštění vytváří jedinečnou strukturu s nádhernou kresbou, podle níž je možné tento kvalitní nůž identifikovat. Nejednou se každý z nás ocitl v situaci, kdy se vydal na výlet do přírody nebo na kratší výpravu a přišla chvíle, kdy přišel vhod alespoň malý nožík. Náš tým se rozhodl, že vytvoří nůž , který je opravdovým unikátem na českém trhu.


Karesuando Knives Beaver Damask nůž. Zavírací damaškový nůž bera. Kuchyňské nože) Hodnocení produktu:. K noži je i certifikát od výrobce o složení a dalších parametrech nože.


Nůž obsahuje ručně dělanou siluetu českého lva, v rytině krásně viditelné vrstvy damašku.

Rukojeť je složena z olivového. Výroba luxusních nožů z damascénské (damaškové) oceli. K dodání jsou rybářské, myslivecké i vojenské nože.


Tesáky, meče, nože pevné i zavíráky z damaškové i nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky