úterý 23. října 2018

Cordura látka prodej

Látka voděodolná s tmavým vzorem maskáč PVC (nepromokavá látka s PVC úpravou) Látka s jednostranným PVC Voděodolná - nepromokavá textilie s tmavým vzorem Maskáčoviny, kamufláž, Použití na zahradní nábytek, batohy,tašky, pelíšky pro zvířata, sedací pytle, vaky, kočárky,. Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců. Batohovina, cordura s PVC zátěrem , cihlově červená, celá role, doprava po ČR zdarma. Prodej od běžných metrů.


Na prodejně pouze vzorky! CORTEX a CORDURA kvalitní batohové tkaniny za nízké ceny ~ Minimální odběr těchto tkanin za uvedené velkoobchodní ceny je nákup za tis. Kč, v malém množství prodáváme jen za maloobchodní ceny! Prvně je třeba zamyslet se nad využitím pořizované věci a nad její celkovou kvalitou.


I ta nejodolnější látka vám bude k ničemu, pokud se vám rozpadnou švy a ulámou zipy. Kromě toho prvky jako nekvalitní švy nebo zipy rozpozná i běžný uživatel, ale poznat jestli je látka dobře zpracovaná už je o dost složitější. Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Srdečně Vás vítáme na latka.


V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Někdy se k nylonovému vláknu přidává malé množství bavlny, což je patrné na vzhledu (povrch je díky vlasům chlupatý) a vlastnostech: látka je odolnější proti opotřebení. Jedná se o špičkový materiál s extrémní pevností a odolností proti oděru. Je to polyamidová tkanina mechanicky třikrát odolnější než běžný polyester, dvakrát odolnější než Nylon. Cordura Cordura je tkanina vysoké technologie.


Užitkovou hodnotu výrobků z Cordury zvyšuje polyuretanový zátěr. Autorské vzory látek, potisk látek na míru. Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Vám toto cestou oznámit, že pokud to bude možné tak e-shop bude fungovat i nadále. Dopravci fungují a my stále expedujeme.


Bohužel jsme museli uzavřít obchod ve Vamberku - to ale všichni určitě chápete, není možné osobní vyzvednutí balíku. UPOZORNĚNÍ: V současné době není momentálně u přepravců umožněna platba dobírkou. MOMENTÁLNĚ NEVYŘIZUJEME TELEFONNÍ HOVORY, POKUD MÁTE NĚJAKÝ NUTNÝ POŽADAVEK, KONTAKTUJTE NÁS PROSÍM E-MAILEM.


Bavlněné látky - metráž. Internetový prodej metrového textilu od přímého dovozce a velkoobchodu. Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky.


Látky metráž za výhodné ceny. Obecně platí, že u oblečení a doplňků z Cordury jsou potenciálními místy, kde oděv povolí švy, zipy, knoflíky a pouze v minimální míře vlastní látka. Odpočinek a spánek je základ úspěšného dne.


Měli bychom dbát na správném výběru ložního prádla a není nic lepšího než si ustlat do vlastnoručně ušitého povlečení. S našimi látkami to půjde raz, dva. Nemáte se čeho obávat, s kvalitními látkami se tvoří samo. Nabízíme velký výběr kvalitních bavlněných látek, které mohou být využity do dětského.


Hledáte-li ideální látku na košile, sukně, šaty, halenky. Zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření. V závislosti na druhu nabízí látka různé funkce: odolnost proti UV záření, vodoodpudivá úprava či odolnost proti povětrnostním vlivům jsou jen některé z nich.


Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky