pátek 12. října 2018

Dbk budějovická parkování

V prostorách vnitřního parkoviště platí přísný zákaz kouření a zákaz vjezdu vozidel s pohonem LPG. Obchodní centrum DBK Budějovická neručí za předměty a cennosti uložené ve vozidle. Chcete mít informace o DBK z první ruky?


Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra DBK. DBK je tradičním nákupním místem situovaným v dopravně i populačně významné lokalitě – Budějovická , v jednom z přirozených center Prahy 4.

DBK nabízí mnoho zajímavých obchodů, pro rodiče s dětmi dětský koutek a samozřejmostí je parkoviště. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vážení , moc by mě zajímalo kdo vymyslel takovou blbost ohledně parkování v blízkosti polikliniky Budějovická a Úřadu městské části Praha 4. Vzhledem k takovéto komulaci bych spíše očekával že bude parkování v blízkosti obou subjektů řešeno např.


Auteprodejna se nachází na křižovatce ulic Budějovická a Antala Staška. Zaparkovat můžete na placeném parkovišti přímo na ulici Budějovická , případně na parkovišti obchodního domu (kryté i venkovní parkoviště), na které se dostanete z ulice Antala Staška. O víkendech je parkování zdarma, ve všední den je zdarma.


V hlavním městě je situace s parkováním poněkud složitější, protože zde funguje zákon parkovacích zón.

Parkování zdarma Praha. Systém je to sice sofistikovaný, ale není příliš snadné se v něm vyznat. Sloučení pokut za parkování. Oprávněná parkování v Praze kontrolují auta společnosti Eltodo, která jsou vybavená kamerami.


V případě, že je zaznamenáno auto, u kterého není uhrazen poplatek za parkování , je provozovateli vozidla následně zaslána výzva k uhrazení určené částky. Kontaktujte nás Užijte si 1 kvalitní kávu zdarma při každé návštěvě naší prodejny. Zde se můžete připojit k naší WiFi. Akceptujeme karty Visa, Visa Electron, MasterCar Maes.


Kromě prodeje a zapůjčení bruslí, poskytujeme také poradenství a servis. Metremetro C – Budějovická (výstup směr - OC DBK Budějovická ) Autobusezastávka Poliklinika Budějovická , zastávka Budějovická Auteparkoviště je k dispozici u obchodního centra DBK Budějovická. DBK Praha naleznete v 2NP nákupního centra DBK , Praha.


Jedná se o první z našich koutků. Rozkládá se cca na 260m2. Dětská herna je vybavena chacha-boxem, trampolínou, skluzavkou, autíčky a stavebnicemi.


Na toto parkoviště se dostanete vjezdem z ulice Antala Staška. První půl hodina parkování je zdarma.

MHD Stanice metra Budějovická , vedle centra DBK. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. We also offer instant photograph scanning up to A photo editing and archiving on DVD. We offer insurance or guarantee prolongation for the products you buy by Evropská pojišťovna insurance company.


Bezplatná linka pro informace týkající se výhradně sociální pomoci! Bezplatná Zelená linka životního prostředí a čistoty určená jen pro podněty z této oblasti! Skvělá italská kuchyně? Ochutnejte naše těstoviny, pizzu, chobotnici nebo steak.


Budete nadšení z čerstvých surovin i dokonalé chutě!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky