čtvrtek 25. října 2018

Dekor zpevňující gel s hedvábím brno

ZPEVŇUJÍCÍ HEDVÁBNÝ GEL je jednička na třepivé, lomivé, měkké nehty. Jeho bezbarvá gelová konsistence zpevní nehty s okamžitým efektem, vrací nehtům pevnost, činí je odolnější, ozdravené s hedvábným vzhledem i na dotek. Vysoce přilnavý, lesklý a pružný gel. Nanáší se postupně ve dvou vrstvách. Nejlepších výsledků dosáhnete pravidelným vrstvením - budováním nehtů.


Přidat do wishlistu Popis Je nová linie péče o přírodní nehty. Samovyrovnávací Hedvábný gel na přírodní nehty Vhodný pro zpevnění přírodních nehtů bez použití typů. Laky od Dekoru, především tedy na zpevňující gel s hedvábím. Zkušenosti s kosmetikou Dekor.


Omlazující, zpevňující gel na nehty. Přečtěte si články, recenze a diskuze o kosmetice Dekor. Koupit Vybírejte z top značek. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Používejte zpevňující laky pro zpevnění a posílení měkkých, lomivých, třepivých, nebo jinak oslabených nehtů. Pro nanášení laku dbejte prosím, aby jste měli štěteček pouze s nepatrným množstvím laku (otřete jej důkladně o hrdlo lahvičky). Jinak Vám lak bude dlouho zasychat. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Odlakovač s hedvábnými proteiny a antiseptickou přísadou k profesionálnímu použití. Pro důkladné odlakování a zdravé nehty, vhodný pro přírodní a umělé nehty. Výborný i na odlakování mikroglitry. Lakujte postupně více vrstev a neodlakovávejte příliš často.


Vyberte si ten nejlepší pro Vás! Vrstvením a leštěním budou nehty pevnější a přestanou se Vám třepit! Bezbarvá gelová konzistence, zpěvní nehty okamžitým efektem, vrací nehtům pevnost.


Pokud máte nehtíky hodně zničené nejprve použíjte calcium nebo antistress jako. Zpevňující hedvábný gelový lak Na lomivé a měkké nehty. Gel na nehty s hedvábím je poté zpevněn působením lampy s ultrafialovým zářením.


Nehty jsou poté zbroušeny a pilovány do požadovaného tvaru. Metoda gel na nehty s hedvábím poskytuje vysokou kvalitu zpevnění, možnost prodloužení, ale především nejpřirozenější vzhled hotových nehtů. Hedvábí - na třepivé, lomivé a měkké nehty. Okamžitě zpevňuje nehty, vrací nehtům pevnost, činí je odolnější.


Kontakty - Školy Dakol. Ze zdravotních důvodů bude eshop uzavřen od 1. Velkoobcho maloobchod a eshop pro obory manikúra, pedikúra a nehtová modeláž. Rekvalifikační kurzy, školení a prezentace manikúra, pedikúra, nehtová modeláž, nailart, prodlužování a zahušťování řas, depilace a základy líčení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky