čtvrtek 4. října 2018

Držák na nebesa nad postel

Další variantou je držák na nebesa na samostatném stojanu. V našem e-shopu najdete celou řadu nebes a držáků v růz-ných variantách – univerzální i určené přímo na postýlky jednotlivých výrobců. Držák na nebesa Šroubovací držák na nebesa se dvěma úchyty s dotahovacími šrouby. V horní části držáku je drát pro uchycení nebes.


Na stropě si nejprve naměřte stejnou vzdálenost ode zdi pro vyvrtání děr na očka pro zavěšení nebes. Do vyvrtaných děr zatlačte hmoždinky a zašroubujte očka.

V tomto oddělení nabízíme jak nebesa na postýlku bavlněná tak i moskytiéry se závěsnými ozdobami. K nebesům a moskytiéře je nutno dokoupit držák nebes - naleznete v příslušném odděle. Tímto způsobem bude část stropu nad postelí vypadat jako nebesa. Další možností je nad čelo postele pověsit garnýž ve tvaru U. V tomto případě zase nebude možné závěsy roztáhnout kolem celé postele, ale dojem zůstane. Nádherný dekorativní baldachýn pro malé princezny, který je ochrání před komáry a dá jim pocit soukromí a bezpečí.


Kombinace plyše a sítě v jemně růžov. Univerzální kovový držák na postýlku na nebesa nebo moskytiéru v bílé barvě, jednoduché uchycení k postýlce bez vrtání, vhodný pro všechny typy postýlek. Prodám dětskou postel AUTO, v dobrém stavu, s úložným prostorem, samolepka vpředu potrhaná, jinak výborný stav.

Postel je demontována, nutný vlastní odvoz. Volně stojící nebo univerzální držáky na nebesa pro dětské postýlky, kolébky i proutěné košíky. Ozdobte postýlku a vytvořte přítmí a útulnou atmosféru!


Prosím, použijte minimálně znaky! Perly Nebes Inzerát byl odebran z oblíbených. Set povlečení do dětské postýlky Inzerát byl odebran z oblíbených. Nebesa Ikea Inzerát byl odebran z oblíbených.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vzpěra na nebesa do dětské postýlky, Postýlky - děti, konstrukce na dětskou dřevěnou postýlku slouží jako držák na nebesa. Kovová konstrukce jde připevnit ke každému typu dětské postýlky.


V druhém případě získáte kromě látky nebes také konstrukci a závěsný držák , který přimontujete do stropu nad postel. Vyměřte si body pro vrtání přesně nad postel. Určitě je vhodné, aby nebesa zakrývala celou plochu postele a nenacházela se například pouze nad hlavou. John - nebesa nad postel - Galaxie s lampičkou.


Pohádkovou atmosféru Vašim dětem zajistí tento stan nad postel s motivem jednorožce! Až tento kouzelný stan spatří ostatní děti, budou ho rázem chtít také.

Krásná dekorace do dětského pokoje. Stan poskytne vašim dětem soukromý prostor a úkryt - perfektní pro čtení knihy. Dětská zábrana na postel je skvělým společníkem, než děti trochu povyrostou. A pokud pro své novorozené miminko chcete vyzdobit postýlku jako pro malou princeznu, rozhodně vás oslní nebesa. K tomu budete potřebovat i držák na nebesa nad postýlku.


Vše seženete na e-shopu KIKA. Skvělý doplněk k posteli i pro větší děti. Díky nebesům vytvoříte dětem okouzlující koutek a zároveň doladíte jejich pokojíček k dokonalosti.


Omyl - s našimi nebesy to není problém! Vyspěte se doslova královsky každou noc! Postele s nebesy jsou krásné, poskytují soukromí a bude se vám v nich spát jako v pohádce.


Ať už hledáte manželskou postel s nebesy, nebo dětské postele s nebesy, na FAVI. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky