úterý 22. prosince 2015

Bambusový kartáček na zuby

Nejčastěji naráželi na kuličky z kuličkových deodorantů, z větších kusů šlo o zubní kartáčky, kbelíky, skákací míče, plastové lahve a pantofle. Tento kartáček je nejen krásný a velmi efektivní při čištění zubů, ale také biologicky odbouratelný a šetrný k životnímu prostředí. Vyzkoušejte například bambusový kartáček na zuby, se kterým je čištění hračka.


Bambus je oproti ostatním typů dřeva zcela unikátní – lehké kartáčky z bambusu nezanechávají po čištění v ústech pachuť dřeva. Dosáhnete tak na levnou přepravu ještě dříve!

Skladem zlevní dopravu o Kč-Kč. Měkký bambusový zubní kartáček Curanatura Bamboo je dokonalou volbou pro milovníky přírody a ty, kdo hledají prostředky pro ústní hygienu dokonale šetrné k zubům a dásním. Kartáčky Curanatura jsou vyrobeny výhradně ze zcela přírodního bambusu, jejich měkké štětinky jemně čistí zuby bez podráždění. Kartáčky CURANATURA byly vyvinuty na Slovensku s cílem vytvořit ekologický, ale i kvalitní zubní kartáček, který splňuje požadavky stomatologů.


Rukojeť kartáčku je vyrobena z vláken bambusové třtiny. Povrchová úprava rukojeti je zajištěna tzv. Ta prodlužuje životnost dřevěné části a zvyšuje.


Povrchním kolem prošel na jedničku, tak uvidíme.

Kartáček je zabalený v krabičce z recyklovaného papíru, což jsou první plusové body. Bambusový kartáček vypadá doopravdy stejně jako na obrázku. Bambus má krásnou přirozenou strukturu a na vlastní oči vypadá ještě lépe než na obrázku. EcoHeart je prémiový bambusový kartáček na zuby, který udrží čisté vaše zuby, karmu i přírodu. Vznikl jako klíč, který má v lidech aktivovat dobro.


Připomínat jim, že každý z. Our new desktop experience was built to be your music destination. Nahraďte plastový kartáček jeho bezodpadovou aletrnativou! Rozložitelný kartáček je přizpůsoben pro pohodlný úchop, kvalitní nylonové štětinky se postarají o zdravé zuby i dásně. Kartáček z bambusu může být Vaším prvním krokem na cestě k zero waste. Bambusové zubní kartáčky Curanatura a EcoHeart s ručně broušenou rukojetí a měkkými štětinkami.


Kartáčky na zuby z bambusu jsou ekologické, šetrné ke zdraví děti i dospělých i přírodě. UHLÍKOVÝ BAMBUSOVÝ ZUBNÍ KARTÁČEK. NOVINKA - přírodní bambusový zubní kartáček Curanatura s uhlíkovým vláknem.


Používa přírodní štětinky na bázi uhlíkového vlákna, které vzniká speciální vysokotepelnou úpravou bambusu. Obsahují mikročástičky aktivního uhlí, které napomáha přirozene bělit zuby a. Při výběru zubních kartáčků nakupující hledí zejména na měkkost štětinek, ale zapomínají na to, že i velikost hlavičky, kde se štětinky nacházejí, hraje důležitou roli při důkladném čištění ústní dutiny.

Dětský bambusový kartáček na zuby se žlutými štětinami NORDICS. Mytí zubů je v případě našich nejmenších někdy boj na dlouhé tratě. S kartáčky od značky Nordics si to však můžete značně usnadnit. Kartáček od firmy Norte Lt je speciálně navržen tak, aby se díky malým rozměrům dostal i na těžko.


Tierra Verde kartáček na zuby bambusový soft (Zubní kartáčky) Hodnocení produktu:. Ekologický bambusový kartáček pro každodenní péči o váš chrup. Rukojeť je vyrobena z broušeného bambusu, štětiny ze směsi nylonu a rostlinného pl.


Kde koupit bambusový zubní kartáček ? V každém supermarketu v oddělení drogerie najdete záplavu zubních kartáčků, které se navzájem dost podstatně liší nejen cenou, ale i lákavým vzhledem. Ale zcela přírodní kartáček na zuby byste mezi nimi hledali marně. Všechny jsou vyrobené z plastu, nádherně barevné, štětinky.


Pokud hledáte stejně jako my ekologičtější řešení a nechcete podporovat plastový odpa podívejte se na bambusový zubní kartáček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky