čtvrtek 31. prosince 2015

Tlakový hrnec smart

I made a cabbage and potato omelette #129300; the taste exceeded my expectations#128558; - Duration: 10:01. S poklicí Aston SMART máte správnou polohu vždy a zvládne jej ovládat skutečně každý. Bezpečnostní prvky Vám nikdy nedovolí hrnec otevřít, když nemáte.


Nové hezké dárkové balení. DÁREK - kuchařka Jak na tlakový hrnec ?

Elektrický hrnec se Smart programováním – u tohoto typu je možné nejenom odložit začátek vaření, ale i přednastavit intenzitu teploty, tlaku a délku přípravy daného pokrmu. Jak jste si mohli všimnout, tím, že se tlakový hrnec mohl tak dlouho zdokonalovat, ocitlo se na trhu mnoho modelů různé kvality a ceny. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce.


Proč tlakový hrnec Aston SMART ? Velký litrový nerezový tlakový hrnec s digitálním časovačem a intuitivním ovládáním, jeho bezpečnostních prvků zajistí rychlé a bezpečné vaření. Luxusní tlakový hrnec se dvěma nádobami 4. IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů.

Aston Nerezový tlakový hrnec SMART STEEL litry. Banquet Nerezový kastrol Living pr. Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné.


U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI. Tlakové hrnce, neboli papiňáky, jsou v kuchyni oblíbené už od dob našich babiček. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


Tefal, Tescoma, ORION a ďalších. Smaltový hrnec s poklicí prohn. Prodám nový kvalitní tlakový hrnec do mikrovlnné trouby od firmy Tupperware. Ušetříte čas a energii s tímto výrobkem.


Nezapnete sporák ani troubu a nejlepší hovězí dušené maso máte na stole do minut. Cena včetně poštovného nebo osobní předání v Olomouci. Můj nákupní rádce Heureka. Výrobek, který mi přesně vyhovuje.


Nižší kastrol s nepřilnavým povrchem, který lze používat pro běžné vaření pro více osob (průměr 24cm, výška 12cm), velmi jednoduchý systém těsnění poklice (těsnění je možné lehce vyjmout a umýt a opět vložit) a velmi snadno ovladatelný.

U pokrmů, které během vaření pění, bobtnají nebo jinak výrazně nabývají, plníme maximálně do poloviny objemu hrnce. Eliminujeme tak překypění a zanesení ventilů. Při tlakovém vaření používáme méně vody a tuku. Použitelný na všechny typy varných desek včetně indukce.


SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ! VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC. Pomužeme vám najít dokonalou kombinaci! ZOBRAZIT VÍCE ZOBRAZIT VÍCE ZOB.


Hrnec vyrobený z nerezové oceli je opatřený silným akutermickým dnem, které díky svým vlastnostem spoří tepelnou energii i čas strávený při přípravě pokrmů. Současné tlakové hrnce mají moderní design, užitečné funkce a všem kuchařům ušetří nejen energii, ale především čas. Klasický tlakový hrnec FAGOR Future z nerezu je kombinací pěkného designu, příznivé ceny a hlavně dobré kvality. Tlakový hrnec ORION PROFI je perfektním pomocníkem pro zdravější způsob vaření. Hrnec je vhodným inventářem pro každou řádnou hospodyňku a má široké využití v kuchyni.


Je uzpůsoben pro všechny druhy ohřevu včetně indukce. Odolné a robustní uchycení víka a vhodná poloha pracovního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky