úterý 8. prosince 2015

Parní trouby

Parní trouby

Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Naše parní trouby si poradí s pečením, vařením, grilováním i přípravou pokrmů Sous-Vide. Pára dodá surovinám potřebnou vláhu, zvýrazní jejich chuť a podtrhne přirozenou strukturu. Vychutnejte si šťavnaté maso, chléb s křupavou zlatavou kůrkou i zeleninu, která si zachová barvu i cenné vitamíny. S párou bude zelenina křupavější a steaky šťavnatější.


Jestli chcete, aby vám jídla připravovaná doma chutnala stejně jako v dobré restauraci, budete potřebovat parní troubu. Vestavné parní a kombinované trouby Siemens oživí vaše menu extra zdravými pokrmy, protože zachovávají chuť a vitamíny. Do moderních, otevřených obytných prostor krásně zapadnou díky svému nadčasovému designu.


Pokud parní nebo kombinovanou troubu umístíte vertikálně nad klasickou troubu, vizuálně tak ohraničíte. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu. Někdy je též nazývána jako multifunkční trouba, přičemž samotná příprava párou je jednou z funkcí elektrické trouby. Jednoznačně se řadí mezi oblíbence vyznavačů zdravého vaření, jelikož neničí vitamíny a jiné zdraví.


Parní trouby

Parní trouba využívá při přípravě horkou páru, a to s horním ohřevem. Pokud se staráte o to, co jíte, tak by v dnešní moderní době ve Vaší kuchyni neměla chybět parní trouba. Můžete si v ní připravit něco opravdu zdravého bez tuku a zároveň zachováte živiny, chuť i barvu pokrmu. Horká pára uvaří pokrm obzvlášť jemně, takže cenné vitamíny a minerály zůstanou zachovány. Chuť se může rozvinout a zelenina si uchová svou barvu.


Krátce řečeno: naše parní trouby jsou první volbou pro ty zákazníky, kteří chtějí jíst zdravě. Jestliže patříte mezi milovníky zdravého vaření, pak vás může oslovit i třetí model elektrické trouby , jímž je parní trouba. Jak již název prozrazuje, jde o horní ohřev potravin za pomoci páry, díky čemuž v pochutinách zůstávají všechny potřebné vitamíny a látky prospěšné tělu. Zkušenosti s parní troubou.


Při vaření v páře máte jistotu, že zelenina zůstane křupavá a steak lahodně šťavnatý. Připravujte si doma jídla, která chutnají jako z vyhlášené restaurace. Kupte teď a získejte peníze zpět U vybraných prodejců ny. PlusSteam funkce této trouby jednoduše používá trochu páry, aby vytvořila bohatší a lákavější barvu, křupavější kůrku a měkkou a chutnou texturu pro každý chléb, který upečete. Podle nezávislých šetření časopisu dTest ano.


Jejich hlavním plusem je, že při vaření v páře se v potravinách zachovají důležité vitamíny, minerály i antioxidanty. Dnes patří parní trouby k oblíbenějším, neboť mohou víceméně plnohodnotně nahradit jiné typy trub. A nejen vitamínů, ale i chuti a vůně.


Další výhodou je, že velmi rychle uvaří. S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem.


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Trouby AEG vám pomohou pozvednout pečení na zcela novou úroveň. Objevte s námi kouzlo páry a připravujte v multifunkční parní troubě luxusní pokrmy jako z těch nejlepších restaurací. Je pro vás prioritou snadná údržba?


Parní trouby

Vyberte si troubu, která se sama vyčistí. Moderní typ trouby , který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry. Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny.


Energetické parametry vestavné trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky