pátek 18. prosince 2015

Sklenice na víno swarovski

Sklenice na víno SWAROVSKI MODERN 3ml. Skladem (balení) od 2Kč bez DPH. Umocněte kouzlo slavnostní události, romantické chvíle, oslavy svého vítězství přepychovými sklenicemi. Jsou oslňující a přitom vkusné, zrovna jako vy.


Jemné zdobení zaujme všechny, kteří hledají krásu v jednoduchosti. Swarovski , to nejsou jen šperky a oslnivé kosmetické.

Vychutnejte si víno z luxusních sklenic. Nejvíce si z ní vychutnáte bílé víno , ale nic. Na výběr je ze sad sklenic na víno , šampaňské nebo odlivek.


Samostatnou kapitolu tvoří džbány, vázy a tácy, originální řešení na vašem stole. Víno není ledajaké pití, ale nápoj, který si zaslouží obřadné servírování. Obzvláště pijeme-li ve společnosti, na níž nám záleží, jsou sklenice , ve kterých víno podáváme, stejně důležité jako víno samotné. Zaručeně rozzáří domácnost a je ideálním tipem na svatební dar pro novomanžele do nového příbytku, jako dárek k výročí nebo k Vánocům.


Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI.

Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Vinné kalíšky prvotřídní kvality zpříjemní vaše oslavy a posezení s přáteli.


Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor. Ručně broušené skleničky na červené víno s krystaly SWAROVSKI. Dárkové balení se saténem. Luxusní sklenice na víno.


Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 7Kč Od 7Kč -Hledat Barva Typ červené bílé šum. Elegantní sklenice na víno s broušeným vzorem zdobené krystaly Swarowski jsou jako stvořené pro výjimečné příležitosti. Hledáte perfektní svatební dar nebo dárek k životnímu jubileu? Sada sklenic na víno je zárukou úspěchu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obří sklenice na víno diVinto.


Potěší se z ní osoba, která miluje neustálé party, kamarádka, která si chce promluvit při skleničce vína, nebo ten, kdo má důvod k oslavě – např.

Velká sklenice s objemem 5ml vyniká svým klasickým tvarem – tělo číše je baňaté a směrem k hrdlu se. Dále broušen sklo, skleněné vázy, dózy a mísy z olovnatého i bezolovnatého skla od českých sklářů. Objednejte si nyní na Porcelánovém světě.


Důvod je prostý, čiré sklo neovlivňuje barvu vína a kvalitní sklo u sklenic na víno je tenkostěnné a proto nijak nezkresluje již zmíněnou barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky