čtvrtek 24. prosince 2015

Háčky do koupelny bez vrtání

Háček 3M ze série Command nabízí snazší, přitom však výkonný způsob pro zavěšování oproti vrtání , kladivu či hřebíkům. Ideálně lze použít pro zavěšování předmětů do koupelny či na jakékoliv jiné místo v domácnosti. Aby se ručníky ani další drobnosti neválely po zemi, vyberte si z naší nabídky praktických háčků a věšáků do koupelny ten pravý pro vás. Koupelnové doplňky BEZ VRTÁNÍ Z nějakého důvodu nemůže nainstalovat koupelnové doplňky přivrtáním? Nabízíme vám možnost tyto výrobky přilepit (každá série má doporučené nebo přímo pro danou sérii vyráběné speciální lepidlo).


Kit, vyvinuté a patentované v Německu.

Využijte naplno svých nápadů do koupelny ! Háček na odložení oceníte také ve sprchovém koutě, kde si na něj můžete zavěsit různé masážní či umývací kartáče nebo ostatní pomůcky, které mají poutko, případně poslouží k zavěšení ručníku na. Pohromovaný plast dobře nejen vypadá, ale také se snadno udržuje v čistotě, stačí otřít hadříkem. Držák na zeď háčky Timelife nerez.


Stojan do koupelny iDesign York Lyra. Problém je ale často s připevněním, protože ne každý si troufá na vrtání do obkladů nebo do spár a raději by zvolil jiný způsob. Háčky bez vrtání s pevným držením a pro různé příležitosti. To je široká nabídka háčků značky tesa.


Chromovaný háček do koupelny , široký.

Unese až kg a bez vrtání. Unesou až kg, mají nadčasový design a hodí se do každé koupelny. Přilne na jakýkoli hladký povrch: sklo, zrcadlo, dlaždičky, kov,. Praktické uchycení bez vrtání díky systému Bestlock. Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny , k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni.


Tyto tři háčky do koupelny z kovu pochromovaného do vysokého lesku jsou samolepicí a dají se upevnit na všechny hladké plochy – zcela bez vrtání. Compactor Polička do koupelny bez vrtání. Ani háčky pro těžkou váhu nemusíte vrtat 17.


Pokud chceme pověsit v koupelně ručníky, v předsíni kabelku nebo třeba bundy, musíme k tomu mít kvalitní háčky nebo věšáčky, které se musí ve většině případech přichytit šroubem do hmoždinky. Pochromovaný plast dobře nejen vypadá, ale také se snadno udržuje v čistotě, stačí otřít hadříkem. Ve své jednoduchosti je zároveň elegantní a nadčasová, zkrátka vhodná do každé koupelny.


Držáky a háčky do koupelny mnoha tvarů a velikostí. Vyberte si nástěnné či stojací úchyty pro drobnosti. Skvělým řešením je vakuový systém montáže, který se hodí. Háčky tesa připevníte bez vrtání - a drží! My máme klíče schované v šatní skříni.


Tedy ne že by byly nějak pěkně uložené, prostě je každý, kdo je použije, hodí na poličku. Chtěla jsem je mít úhledně zavěšené.

A tak jsem využila možnost otestovat háčky od tesa tape. Možná jste si až doposud mysleli, že se zařizování koupelny bez vrtání prostě nemůže obejít. Když potřebujeme instalovat police, háčky či různé držáky, automaticky saháme po vrtačce. Ale dnes už tomu tak nemusí být - koupelnové doplňky se dají připevnit i bez vrtání.


Do nově předělané koupelny vyhovující háčky , bez vrtání ! Vyzeraju pekne a na moje prekvapenie skutocne drzia aj bez vrtania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky