středa 23. prosince 2015

Adapter na sim kartu

Adapter na sim kartu

Adaptér na SIM kartu do hybridního slotu X-Extender. Máte v telefonu hybridní slot a chtěli byste používat dvě SIM karty a zároveň paměťovou kartu ? Tato redukce to umožní! Univerzální SIM adaptér 4v1.


Obsahuje adaptér z Nano SIM na Micro SIM , z Micro SIM na standardní SIM kartu. Adapter na nano sim ,micro sim ,standart sim ,jehla pro otevření slotu sim karty. Celly a daptér na SIM karty. Kdysi jsme používali prachobyčejnou SIM kartu.


Existoval jeden typ a byli jsme spokojení. S menšícími se velikostmi a rostoucím výkonem bylo v telefonech stále méně místa, které klasická karta, dnes nazývaná mini SIM , zbytečně zabírala. Sada adaptérů a jehla na SIM kartu Basetech BT-SIMA-AIO. Stačí nasadit pouze tento jednoduchý nástavec.


Adapter na sim kartu

Pomocí tří adaptérů snadno převedete nanoSIM kartu na microSIM kartu , nanoSIM kartu na SIM kartu a microSIM kartu na SIM kartu. Součástí balení je také jehla. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Praktický WG adaptér SIM 3vzvětší nano a mikro SIM na regulérní velikost a také nano SIM na velikost mikro. S tímto jednoduchým komponentem budete schopni vzkřísit svoji SIM kartu z menších a upravených karet. Některé chytré telefony dnešní doby využívají pouze SIM karet o zmenšené velikosti. Posuňte technologie o krůček dál.


SIM kartu standardní velikosti vám zdarma vyměníme za MicroSIM nebo NanoSIM ve kterékoli OProdejně. Na MicroSIM nebo NanoSIM kartu vám přeneseme telefonní číslo i veškerá data a služby z původní SIM karty. Ahoj, ze starého, tlačítkového telefonu jsem vzal Sim kartu se zaplaceným rychlým internetem. Není to datová karta, dá se z ní normálně telefonovat. Dal jsem ji do notebooku, ale nevím jak se pomocí ní připojit k netu a jestli to karta vůbec umožní.


Nevidím v notebooku žádnou volbu typu Připojit pomocí vložené sim. Redukcia z Nano SIM na Micro SIM a na štandardnú SIM kartu. Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu. A po dlhom čakaní sa program síce spustí, no zasekáva sa.


Rozčuľovaniu je našťastie koniec. Vážení zákazníci, od 14. Máte na výběr ze třech možností redukce: z micro SIM na SIM , z nano SIM na SIM nebo z nano SIM na micro SIM kartu. Díky tomuto adaptéru můžete použít nano a mikro SIM i ve starších mobilních telefonech.


Do redukce vložíte nano SIM kartu a tuto kartu můžete. SWISSTEN SIM ADAPTÉR 4in1. Přizpůsobte SIMku, ne telefon. Se sadou adaptérů FIXED na všechny SIM karty můžete snadno přendavat jakoukoliv SIM kartu do jakéhokoliv mobilního telefonu, či tabletu bez omezení. Sada obsahuje adaptéry s možností převodu nano SI.


Adapter na sim kartu

Dodávka zahrnuje jehlu na vysunutí SIM karty. GHz rychlost az 300Mbps, pre uzivatelov 4x LAN (1x WAN) GIGA porty Slot na sim kartu Súčasť balenia : modem, adaptér, ethernetový kábe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky