středa 16. prosince 2015

Savo do pračky

Prípravok jednoducho vlejte do buna práčky alebo do dávkovača pracieho prostriedku a spustite dlhší prací program s maximálnou teplotou. Tekutý čistiaci prostriedok SAVO Citrón s výhodným balením obsahujúcim dve pracie dávky × 2ml výborne slúži na čistenie práčky. SAVO alebo CALGON do pračky aj proti zápachu. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma savo do pračky.


Savem, nebo Savem proti plísni?

Pročetla jsem některé diskuse tady, ale zajímalo by mě konkrétně, jestli. Po vyprání spusťte stejný program ještě jednou, ale tentokrát do pračky navíc přidejte dva hrnky octa. Pozor, nezkoušejte si čistění pračky urychlit tím, že dáte ocet už do prvního cyklu. SAVO : řeší téměř každý problém v domácnosti.


Tato tradiční česká značka patří mezi špičku v oboru a díky bohatému sortimentu je všestranných pomocníkem, který vám usnadní každodenní úklid. SAVO čistič pračky Citrón × 2ml Tekutý čisticí prostředek SAVO Citrón ve výhodném balení obsahujícím dvě prací dávky 2× 2ml skvěle slouží pro čištění pračky. Do prázdnej práčky nalejte liter octu, následne preperte na 90°C.


Dávku octu neprekračujte, väčšie množstvo môže poškodiť gumu a následne tesnenie práčky.

Namiesto octu môžete použiť aj kyselinu citrónovú, ktorú nasypete do dávkovača pracieho prášku. Kyselina citrónová je menej agresívna a má rovnaký účinok. Pravidelným používaním docielite optimálneho fungovania práčky a predĺžite jej životnosť.


Přípravek jednoduše vlijte do buna pračky nebo do dávkovače pracího prostředku a spusťte delší prací program s maximální teplotou. S bakteriemi tak zatočí v koupelně, v kuchyni i na WC, dokonale vytřou vaše podlahy a zanechají váš domov bez nečistot, bakterií a virů. Chlórové bielidlo je totiž účinné iba pri studenej vode a teplej maximálne do tých °C. To má za následok, že pleseň prežije a môže sa veľmi skoro vrátiť v plnej sile. Zpozorovali jste u své pračky plíseň?


Pokud se vám tedy někde vytvořila plíseň, nalijte 3ml Sava do pračky a zapněte program na vysokou teplotu. Automatické pračky SAVO přehledně na jednom místě. Savo odstraňuje z pračky plíseň. Como hacer GUIA DESLIZANTE para SIERRA DE MESA ️ DESLIZADOR⬅️ Cortes EXACTOS #128512; - Duration: 14:30. Další slevy čisticích prostředků na.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie. SAVO Čistič pračky vyčistí jak zásobník na prací prostředky, tak buben pračky i odpadní trubici. Hodnotenie: resetovať nastavenia.


Vestavné pračky – pračky , určené k zabudování do koupelnové skříňky nebo třeba kuchyňské linky.

Na druhou stranu bývá manipulace s nimi těžší a je potřeba je umět zabudovat. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Naša zákaznícka podpora je tu pre vás hodín denne. Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie.


U niektorých z nich aj recenzie používateľov, ktoré vám pomôžu s výberom. Pracie prostriedky SAVO – hlavné typy. SAVO na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky!


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky