pátek 11. prosince 2015

Stanové plátno metráž

Stanové plátno oranžové s hydrofobní úpravou,šíře 145cm. Jedná se o stanové plátno , organtýn, len, vlnu nejčastěji v šířích 1nebo 1cm. Na požádání zasíláme vzorky metráží v obálce ZDARMA. Využít lze na výrobu stanů, přístřešků ale i šití. Tato ochrana způsobí,že suché nečistoty se na látce neudrží a vlhké neproniknou do její struktury.


Díky hydrofobní úpravě = voděodpudivosti, látku chrání před nepříznivým počasím. Pevné a kvalitní stanové plátno v modré barvě s hydrofobní úpravou. Internetový obchod Chci Látky.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vďaka hydrofóbna úprave = vodeodolnosť, látku chráni pred nepriaznivým počasím. Bavlněné plátno metráž v nabídce již od cm. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Vyzkoušejte i vy osvědčenou kvalitu! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. TEXTIL - metráž BA, plátno režné - stanovka, š. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Využijte naší stálé nabídky metráže bavlněného plátna, které nabízíme v té nejvyšší kvalitě za velmi výhodné ceny. Shop bavlněné látky, metráž ,látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tyto textilní látky nejsou náročné na šití, jsou vhodné pro začátečníky. Milí zákaznící, z dôvodu veľkého množstva objednávok, ktoré presahujú naše kapacity, sme sa rozhodli od 23. Objednávejte latky metraz po půl metrech.


Bavlna je 1 přírodní materiál, který má velkou oblibu při výrobě Vašich kousků. Tkané látky so štruktúrou plátno nájdete bavlnené pevné aj elastické, hrubšie aj tenšie, jednofarebné aj s potlačou. Plátno ľan je elastické a má romantický kvetinový vzor a nájdete tu aj jednofarebné ľanové plátno. Ponúkam vám rôzne materiály na tvorenie. Budem veľmi rada ak sa vám niečo z mojej ponuky bude páčiť a následne bude z toho vytvorený krásny kúsok.


Prajem krásne nakupovanie. Nabízíme bavlněné plátno v metráži s otvory, vyšívací tkaninu, ke křížkovému vyšívání, různé hrubosti. Teplé oblečení, či bytové doplňky, zhotovíme z polaru, fleece.


Vítejte v našem království látek. Vítam vás s mojom obchodíku. Najdete u nás bavlněná plátna, úplety, galanterii, pomůcky pro patchwork, knihy. Překrásně barevných, jedinečných a nepřehlédnutelných. UPOZORNĚNÍ: V současné době není momentálně u přepravců umožněna platba dobírkou.


V současné době rouškové (s obrovským množstvím objednávek na plátno ) jsme museli upravit minimální množství k prodeji na délku m. V hodné k výrobě tašek, batohů,sedáku, k barvení Cena za celek, počítám s dodáním přes Zásilkovnu. K vyšívací technice richelieu se nejčastěji používá tesilen, perličkové plátno , nebo bavlněné plátno. Nabízíme americkou a německou metráž vhodnou na běžné šití i patchwork. Puntík má průměr je cca 7cm. Složení látky 1 bavlna.


Srdečně Vás vítáme na latka. Metráž má šířku 1cm. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky