úterý 15. prosince 2015

Hnětač těsta pro domácnost

Hnětač pro domácnost není velmi výkonná jednotka určená k hnětení tekutého, droždí, tvrdého, listového těsta. Vnějšek stroj vypadá jako mixér a ponorný mixér. Zařízení je často vybaveno dalšími tryskami pro hnětení těsta a šlehacích omáček, krémů, pěn a jiných těstovinových hmot. Máme pro Vás profesionální hnětače těsta té nejvyšší kvality.


Profesionální hnětače se od hnětačů pro domácnost liší především vyšším výkonem, možností nepřetržitého chodu a celkově robusnějším zpracováním.

Profi hnětače prostě neutaháte! Zákazníky naleznou především z řad pekařů, cukrářů, do výroben i menších podniků. Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa.


Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Potřebujete rychle promíchat a vytvořit těsto?


Usnadněte si práci – každá ušetřená síla a čas se počítá.

Inspirujte se u TESCOMY a využijte hnětač těsta z řady DELÍCIA, který je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Rukojeť je pro větší pohodlí naopak vyrobena z kvalitního odolného plastu. Reálné zpracování těst probíhá v otáčející se díži, ve které rotuje hnětací hák. Při pořízení tohoto profesionálního gastronomického pomocníka je třeba dbát především na jeho následné použití. Standardně jsou hnětače těsta vyráběny pro hnětání tuhého či lehkého těsta , popřípadě jejich kombinace.


Já bych řekl, že samostatný hnětač je zbytečný další krám do kuchyně, který zabírá místo. POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ. Naposledy oživil Anonymous v stř 05. Zpět na Bydlení, domácnost a zahrada.


Navrhujeme, projektujeme, vybavujeme a následně také provádíme servis pro veškerá gastronomická zařízení. Nebo nějaký jiný hnětač ? Nedoporučujte mi, prosím, zadělávání těsta v domácí pekárně. Do těst přidávám všelijaká semena, vločky a pohanku.


Tato tvrdá semena podřela teflonový povlak pekárny. Hnětače těsta Hnětač na těsto DELÍCIA Hnětač na těsto je vynikající pro snadné a rychlé hnětení a promíchání všech obvyklých druhů těst.

Stativ stroje v lakovaném provedení s jednoduchými liniemi pro snadnou údržbu a čištění. Hnětač je opatřen pojezdovými kolečky usnadňující manipulaci se strojem. Nový hnětač těsta vám usnadní přípravu domácího chleba, kynutého těsta na pizzu a jiných skvělých domácích jídel. Hnětač těsta je skvělý pomocník pro každého, kdo upřednostňuje domácí přípravu chleba.


Mějte ještě větší radost z pečení a vaření díky novému kuchyňskému robotu. Spirální hnětače těsta. Přečtěte si více informací. Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Tak chleba upečen,vypadá dobře,uvidíme jak bude chutnat.


Hezky vyběhl, a to jsem měla jen 10hod. Je ale pravda že jsem dala celý pytlík suš. Celý pytlík je na 500g mouky a já měla asi dohromady 600g mouky,ale v poho.


Je krásný Jen malá rada, až budete rvát těsto do hrnce,nezapomeňte jak já že hrnec je horký. Některé modely vám umožní hnětač ještě před pečením vyjmout, v jiných je možné hnětač sklopit, ale i tak se do bochníku částečně zapečou. V případě vyjmutelného hnětače zůstane v nádobě osička, na které je usazen a zanechá na chlebu malou dírky.


Poškození je ale daleko menší než v případě, že je hnětač do těsta zapečen a musíte ho vytrhnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky