středa 2. prosince 2015

Mikrovlnná trouba candy cmg 25d cs

Na výběr máte mezi programy vaření, vždy si tak vyberete ten nejvhodnější. Mezi speciální funkce patří především quartz gril. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Tato trouba se může chlubit stylovým a čistým designem s důrazem na detail a funkcionalitu.


Candy CMG 25D CS prodáváme za příjemnou cenu. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vybe. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pracuje na rôznych úrovniach výkonu a má už prednastavených automatických programov.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Mikrovlnná vestavná trouba MORA VMT 4X. CANDY CMG 25D CS klasická mikrovlnná trouba s grilem nabídne objem l. Unikátní design v barvě MOONLIGHT stříbrná a zrcadlová dvířka ozdobí Vaší kuchyň.


V pozadí není ani výbava trouby, jako je programů pro vaření, samočisticí quartz gril, funkce Start Express a mnoho dalšího. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Funkce rozmrazování dle váhy a času.


Trouba má objem litrů. Její vnitřní objem je litrů a průměr jejího otočného talíře je cm. Zaujme vás i její příjemné povrchové provedení ve stříbrné barvě a její smaltová vnitřní část, která se snadno čistí.


Výkon mikrovlnné trouby je 9W a. Candy EGO-G 25D CS český návod a manuál, uživatelská příručka mikrovlnné trouby Candy EGO-G 25D CS ke stažení. Smaltovaný interiér usnadňuje čištění, stejně jako samočistící quartz gril. Je vybavena před nastavenými programy vaření, funkcí Start Express, Auto Menu i funkcemi rozmrazování, jednak. Největší výhodou CMG 25D CS Candy je optimální rozložení tepla a vynikající výsledky přípravy pokrmů. Negativně se jeví režim rozmrazování, protože jídla jsou pak často trochu vařená.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zajímavá cena Ilustrační obrázek. Nejlevnější e-shop patro. Pokud budete mikrovlnnou. Volně stojící mikrovlnná trouba s funkcí grilu. Pět úrovní mikrovln programů vaření.


Vnitřní objem trouby litrů. Skvělý design, bíla barva. Stav zboží - Rozbaleno Pouze rozbaleno, tzn. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Candy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky