pondělí 28. prosince 2015

Šnekový odšťavňovač omega 8004

Vsaďte na Omegu a odšťavňujte už za dny. Nejvíce univerzální šnekový odšťavňovač Omega. Výrobce myslel i na takové detaily, jako umístit spínač z boku, aby při zapínání nebo vypínání mokrýma rukama nedocházelo k zatečení šťávy dovnitř spínače (běžný problém při umístění spínače na vrchu motoru).


Horizontální šnekové odšťavňovače Díky různým nástavcům tak můžete se stejným spotřebičem připravit i domácí nudle nebo mlít maso. Free Shipping Available. Nízkootáčkový horizontální šnekový odšťavňovač od známé značky Omega.

Poskytuje vysokou výtěžnost při odšťavňování listové zeleniny a tvrdé kořenové zeleniny. Zbylá drť je dále posouvána. Při každém stlačení je šnekový odšťavňovač „profouknut“, což brání jeho ucpávání.


Připraví ořechové máslo, pomazánku, přesnídávku či ovocný sorbet. Pri každom stlačení je slimákový odšťavovač „prefúknutý“, čo bráni jeho upchávaniu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. W disponuje pro odšťavňování nádobou na šťávu a dužinu. Zároveň jde o přístroj na přípravu těstovin, zmrzliny nebo sorbetů.


K čištění lze využít čisticího kartáčku nebo možnosti odejmout některé části, které jsou omyvatelné v myčce. Přístrojem je možné zpracovávat téměř vše - běžné ovoce a zeleninu, ale například i obilné trávy, problematické bobuloviny nebo naťovou zeleninu. Multifunkční přístroj za skvělou cenu. POZOR - NOVĚJŠÍ TYP SÍTA! Omega Juicers je inovovaným a nejnovějším modelem šnekového dvoufázového odšťavňovače.


Shop Everything you Need on eBay! Sana juicer by Omega EUJ-6je šnekový odšťavovač, ktorý pracuje pri. V první fázi se suroviny vylisují nahrubo a šťáva.


Odšťavňovač Omega 80- díly Odšťavňovač Omega 80- síto Odšťavňovač. Nový horizontální nízkootáčkový odšťavňovač Sana Juicer EUJ-7by Omega s větším plnicím otvorem a hrubým sítem, z BPA free materiálů. Odšťavovač Omega 80(chrom) Odšťavovače Odšťavovač s patentovaným dvojfázovým sitom vhodným aj na listovú zeleninu a byliny.


Díky tomu, že nedochází k rychlým otáčkám jako když použijete odstředivý odšťavňovač , se nevytváří ani nadbytečné teplo. Tímto pomalým lisováním pod velkým tlakem nedochází ke zvyšování teploty a vitamíny a enzymy ve šťávě tak zůstanou díky technologii šnekového odšťavňovače nejlépe zachovány. Omega je nejnovější model šnekového dvoufázového odšťavňovače.

K dostání je v našem e-shopu za dobrou cenu. Zjistěte, který spotřebič je lepší a výhodnější. Už na pohled zaujme svou robustní konstrukcí a povedeným designem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky