čtvrtek 24. prosince 2015

Bělení prádla savem

Dobré odpoledne, mám docela zaprané plíny (uklízecí ), můžete mi prosím poradit, jak je vybělit? A pokud bych třeba přidala utěrku s barevným proužkem, jak by při bělení dopadla ta? V současné době asi nejprodávanější prostředek na bělení prádla. Zlikviduje vám jak nežádoucí skvrny, tak obarvené oblečení nebo jen již zmiňované zašednutí.


Obvykle se doporučuje prádlo namočit na 1-hodiny do Sava a poté vyprat na vyšší teplotu.

Naproti tomu savo prádlo vybělí, zbaví skvrn, ale dosáhnete zase druhého. Přejít na Tipy na bělení záclon - Na bělení záclon se dnes dají použít k tomu speciálně určené bělicí prací prostředky. Ty jsou však poměrně drahé. Vhodné je také přidat bělící přípravek (např. savo na záclony ). Tekutý prostředek pro bělení prádla.


Odstraňuje špínu a skvrny již při předpírání. Chci tedy vyzkoušet to vybělit Savem , ale nevím přesně jak.

Zažloutlé či zašedlé prádlo , které bývalo bílé, nehezké skvrny od potu v podpaží bílých triček a košil. Každé prádlo chce svoje, to neošidíte. Všechny informace o produktu Bělidlo, změkčovadlo, škrob Savo Perex parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení prádla Svěží vůně l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Savo Perex parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení prádla Svěží vůně l. Včera při praní bílého prádla jsem byla opět zoufalá, že některá trička už nejsou tak bílá a bílé ponožky už nejdou úplně vyprat ač je přeperu v ruce. Napadlo mě použít právě savo.


Máte s tím některá z Vás zkušenost? Nebo znáte jiné triky na vybělení prádla ? Budu ráda za každou radu. Od spodního prádla až po svetr tak nastává tentýž probléjak opět dosáhnout krásné bílé barvy. Postup bělení prádla se určuje podle míry znečištění a typu materiíálu, který nechtěně změnil odstín.


Základním krokem je předpírka, při které mírnější skvrny zmizí a ty větší alespoň. Soda bikarbona funguje taktéž jako bělidlo, ale nečekejte, že zcela vybělí zašedlé prádlo. Je vhodnější ji používat pro udržení již vyběleného prádla.


Jednoduše přidejte asi lžíci jedlé sody k pracímu prášku nebo nasypte rovnou do bubnu. Soda především změkčí vodu, která obvykle zešednutí prádla způsobuje.

Nechtěně obarvit prádlo se dříve nebo později zkrátka podaří každému. Ačkoliv se nejedná o nic dramatického, některých kousků oblečení je přece jen škoda se vzdát. Proto se dnes zaměříme na rady a tipy, jak odbarvit omylem obarvené prádlo.


Značka trojúhelníku, abyste věděli, jestli můžete bělit, nebo ne. Záclony Košile Ručníky a prostěradla Vybělí odolné skvrny Zářivě bílé prádlo SAVO Perex Květinová vůně je parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v automatických pračkách, ale i pro ruční bělení. Uživatelské hodnocení a recenze na Bělidlo, změkčovadlo, škrob Savo Perex parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení prádla Svěží vůně l. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Pomáhá hlubšímu proprání běžným práškem při praní a to vše při dávkování nižším ve srovnání s ostatními bělicími přípravky. Navíc zanechá svěží vůni květin. Klackem nebo silnějšími špejlemi občas šišky promíchejte. Savo Perex je přípravek pro předpírku a bělení prádla v automatických pračkách, i v ruce. Je mimořádně účinný při bělení polyesterových a bavleněných záclon.


S příjemnou květinovou vůní. SAVO: řeší téměř každý problém v domácnosti. Už desítky let se Savo stará o čistotu našich domácností.


Tato tradiční česká značka patří mezi špičku v oboru a díky bohatému sortimentu je všestranných pomocníkem, který vám usnadní každodenní úklid. Působí i při nižších teplotách, ochrana a dlouhodobá životnost prádla i zařízení byly ověřeny v profesionálních prádelnách. Do praček se zásobníkem na bělicí prostředek nalijte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky