čtvrtek 3. prosince 2015

Banquet tlakový hrnec 5l

Snadná manipulace otevření víka pomocí otočného knobu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tloušťka stěny: mm. Víko obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanášení pracovního ventilu, což činí hrnec max.


Banquet tlakový hrnec Grande Red Belly Objel (bezpečný využitelný objem l). Pákový uzávěr, ventily. Vhodný na všechny typy varných desek včetně plynu a indukce. Hrnec je vhodný na indukci, plyn i sklokeramiku.


Není vhodný do myčky nádobí do mikrovlnné trouby. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Plynový ohřev, Indukce. Tlakový hrnec je určen.


Kvalitní tlakový hrnec Allegro s objemem l se stane pro vás nepostradatelným pomocníkem. Poklice obsahuje pracovní ventil, pojistku proti otevření natlakovaného hrnce a silikonové těsnění, pracovní tlak nebo bar. VETRO-PLUS Allegro 5l. Hrniec je vhodný na všetky typy varných dosiek. Na první pohled zaujme zajímavým baňatým tvarem tzv.


Je vybaven bajonetovým uzávěrem a silným sendvičovým dnem. Poklice má pracovní ventil, pojistný ventil a silikonové těsnění. Otevírá se pomocí bezpečného a praktického pákového uzá.


Banquet tlakový hrnec 5l

Levný a přesto velmi bezpečný tlakový hrnec Banquet 5l je ideální pomocník do domácnosti. Má kvalitní silné dno, díky kterému ho můžete použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec maximálně bezpečný! Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Nerezový tlakový hrnec 5L s pákovým uzávěrem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Také díky němu výrazně uspoříte čas, který strávíte při vaření.


Celková síla stěny je však pouhých mm, což není příliš. Menší tloušťka stěn bohužel snižuje úspornost hospodaření s tepelnou. Prodám nepoužitý, originálně zabalený tlakový hrnec Tescoma ULTIMA 6. Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Hrnec zajišťuje rychlejší bod varu při nižší teplotě, šetří energii a zkracuje dobu vaření. Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost.


Je vhodný pre všetky typy varných dosiek vrátane indukčnej varnej dosky. Nechybí ani regulační i bezpečnostním ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky