úterý 1. prosince 2015

Hrnky na čaj se sítkem

Hrnky na čaj se sítkem

Porcelánový hrnek o objemu 3ml se sítkem na čaj a víčkem v krásné barevné kombinaci v přírodním motivu, která k sobě však báječně ladí, vyrobený z jemného kostního porcelánu od vynikající české zna. Hrnek se sítkem je skvělý pro přípravu sypaných čajů. Nezáleží už pak na tom, zda jde o čaj bylinný, ovocný, černý či jiný.


Hrnky na čaj se sítkem

Takový hrnek se sítkem a pokličkou potěší každého milovníka dobrých čajů. Hrnek Where There is Tea. Hrnek na čaj se sítkem HotCool 3ml. Kvalitně zpracovaný hrnek na sypaný čaj s motivem čajového lístku.


Hrneček má obsah cca 3ml, obsahuje pokličku a vnitřní keramické sítko. Průměr je mm, výška hrnku 1mm. Někdo má závislost na kávě, jiný na čaji. Vychutnejte si kvalitní sypaný čaj z praktického skleněného hrnečku.


Hrnky na čaj se sítkem

Stačí čaj nasypat do keramické nádobky, která má děrované dno a čaj se tak může. Proto v naší nabídce najdete nejenom samostatná čajová sítka , ale i hrnky se sítkem a pokličkou na louhování bylinných odvarů. Cestovní hrnky a láhve. Praktický skleněný džbánek na čaj s dřevěnou rukojetí.


Skleněná termoska se sítkem Andalusia. Existuje jen málo předmětů, které neradi, byť jen, půjčujeme. Naleznete u nás opravdu celou řadu různých typů hrnků a hrnečků v různých velikostech, které zpříjemní vaši ranní kávu či čaj.


Kromě klasických keramických hrníčku nabízíme i nerezové, smaltované či plastové hrnky , které se hodí například na výlety do přírody či dovolené v kempu. DUO MIA hrnek na čaj se sítkem a víčkem 3ml. MIA hrnek se sítkem a víčkem 3ml je součást kolekce Style, vyrobený z porcelánu New Bone China, vyznačující se elegantním a přírodní bílou barvou s jemným leskem a mimořádnou trvanlivostí. Prosíme Vás o platby předem či kartou. Dopravci nepřijímají hotovost a je snížený počet výdejen Zásilkovny.


Dárková sada porcelánový hrnek se sítkem a víčkem s motivem levandule s bylinným čajem Levandule. Hrnky se sítkem na čaj , DecorOnline. Výhodná sada než, když si koupíte hrnek a čaj vzlášť. Zobrazit košík Pokračovat More Views.


Recenze(í) Quick Overview. Skvělý hrnek na čaj nejen pro milovníky psů. Trendglas Jena - MIKADO skleněná konvice na čaj se sítkem , l. MIKADO - skleněná konvice na čaj se sítkem Tato krásná čajová konvice je vyrobená ze strojově foukaného borosilikátového varného skla s vynikajícími termodynamickými vlastnostmi.


Výlevka a ucho konvice jsou vyráběny a napojovány ručně zkušenými. Váháte s výběrem vhodného čaje? Chcete znát ideální způsob přípravy? Uvítám i tipy na vaše oblíbené čaje, které vám zde chybějí.


Hrnky na čaj se sítkem

Z krásného hrníčku je čaj vždy chutnější. Udělejte sobě nebo svým blízkým radost porcelánovým hrnkem. Nabízíme šálky na kávu a hrnečky pro děti i dospělé - dětské hrnky plné barev a veselých motivů, praktické nerezové hrnky na cesty i sady šálků s podšálky. Na uvedené vlastnosti se vztahuje garance let.


Odnímatelné sítko: Hrnek je dodávaný společně s kovovým sítkem na čaj , které můžete jednoduše vyjmout a používat hrnek bez něj. Sítko je velmi pevné a jeho součástí je také skleněné víčko, které hrnek uzavírá, vy tak můžete pohodlně louhovat čaj nebo bylinky. Home Elements porcelánový hrnek se s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky