pátek 11. prosince 2015

Horkovzdušný hrnec návod

NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC KE STAŽENÍ ZDARMA! Horkovzdušný fritovací hrnec Herenthal AF 3. V Německu či Belgii již patří. Tlačítko pro uvolnění koše 3. Oddělovač koše (na obrázku není) 4. Nádoba na fritovací koš 5. Výpusť vzduchu a filtr 7. Otvory pro odvod vzduchu 8. Další v řadě uživatelsky přívětivých výrobků je horkovzdušný hrnec Domo DO 5FR. Tato digitální pomocnice usmaží pokrmy bez tuku nebo s jeho minimem. Kapacitu nádoby má l, což se může srovnat zhruba s kg pokrmu, který v ní lze najednou připravit.


Systém fritování bez použití oleje, k přípravě pokrmů fritovací hrnec využívá systém cirkulace vzduchu. Proto doporučujeme si pečlivě nastudovat návod takovým způsobem, abyste mohli elektrický hrnec naplno využívat. Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž.


Stáhněte si návod pro Hetrix,v němž naleznete pokyny k instalaci, použití, údržbě i servisu Vašeho produktu. Svůj návod najdete s pomocí vyhledávání,nebo vyhledáním daného Hetrix výrobku v jednotlivých kategoriích. Fritovací hrnec bez použití kapky oleje? Příprava pokrmů je až 3× rychlejší než v běžné troubě a spotřeba energie až o menší.


Multifunkční horkovzdušný hrnec , nebo-li halogenová trouba SENCOR SMH 330. Umožňuje připravovat pokrmy zdravě s použitím minimálního množství tuku a má funkcí. Vnitřní teplotu je možné podle potřeby regulovat v rozmezí od do 250°C. Mezi výhody patří snadná obsluha, rozmrazování a šetrné vaření cirkulujícím horkým vzduchem s uch. Fritézám, ze kterých prská olej a line se pach přepáleného tuku už odzvonilo.


Jídlo dnes dokážete usmažit také bez kapky oleje, zdravě, jen s využitím horkého vzduchu. Přečtěte si, jak nová technologie funguje a inspirujte se třemi recepty pro horkovzdušnou fritézu. Vaření je nesmírně čisté, časově ohraničené, nic nelze připálit, převařit. Ideální způsob vaření pro ženy, které mají třeba domácí práci a „tanec“ kolem sporáku je pro ně ztráta času.


A navíc – jídlo z „parníku“ je skutečně lahodné, chuťově vyvážené, jemné. Nejprve parní hrnec rozložíme. ELEKTRICKÝ TLAKOVÝ HRNEC S AUTOMATICKÝM OVLÁDÁNÍM NÁVOD K POUŽITÍ, RECEPTY, RADY PRO VAŘENÍ Vážený zákazníku! Přečtěte si laskavě tento návod k použití před tím, než tlakový hrnec uvedete do chodu!


Parní hrnec sice není dokonalý, funguje však spolehlivě a vydrží i častý a intenzivní provoz pro přípravu pokrmů. Tlakový hrnec Pentola je vhodný na všechny typy var. Nejen to jsou největší klady parního hrnce Tefal. Vhodný návod najdete podle jedinečného produktového čísla, které zjistíte ze štítku na spodní nebo zadní straně přístroje SWITCH ON.


Produktové číslo se skládá z písmen a číslic ve stejném tvaru, jako vidíte na obrázku. Dalším typem, se kterým se můžete uklasickcýh fritéz potkat, je fritéza s topným tělesem ponořeným v oleji. Při pohledu do vnitřního hrnce uvidíte opět hladký povrch, hrnec však bude o něco větší.


A to proto, že kromě drátěného koše musíte do hrnce vložit ještě topnou spirálu, která bude olej ohřívat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky