čtvrtek 10. prosince 2015

Whirlpool trouba šestý smysl

Mikrovlnná trouba JetChef vypadá a má výkon jako nejlepší pečící trouba ve své třídě. Ale díky unikátní technologii 6. Tyto trouby v sobě spojují vyspělé ovládání a inteligentní technologii 6. Je to skutečný triumf v inovativním designu, jednoduchosti používání a. To vše je možné díky jedinečné. O pozici, kterou značka. Senzory inteligentní technologie 6. Speciální technologie 6. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent.


SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Představte si troubu, která sama kontroluje stav připravovaného jídla, chladničku, která citlivě zaznamenává každou změnu teploty, nebo myčku nádobí, která sama rozhodne, jak bude mycí program probíhat. Unikátní patentovanou technologii 6. Objevte v sobě šéfkuchaře!


Horkovzdušné trouby W Collection jsou navržené pro snadnou a pohodlnou přípravu pokrmů. Moderní pečící trouba z nabídky známého výrobce kvalitních elektrospotřebičů. Nabídne opravdu obrovský vnitřní prostor a také funkci šestý smysl. Ovládá se velmi snadno prostřednictvím dotykového panelu. Samozřejmě disponuje samočištěním a má klasické „vestavné“ rozměry.


Whirlpool na český trh roku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Aquasteam zkracuje díky jemné síle páry celý mycí cyklus a změkčuje nečistoty. Lepší výsledek celého mytí je tak patrný na prvý pohled.


Aquasteam vytváří ve správný čas správné množství páry, potřebné pro efektivní odstranění všech nečistot. Myčka nádobí s technologií 6. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Technologie 6. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. Crisp, gril, JetStart,. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


Povedená pečící trouba v moderním designu z nabídky známého výrobce kvalitních elektrospotřebičů. Ve stejném designu lze také koupit mikrovlnou troubu od stejného výrobce. Na dotykové ovládání si jistě rychle zvyknete. Kromě toho nabízí praktickou funkci Jetstar pro. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Volně stojící multifunkční trouba s 6. Samostatná horkovzdušná trouba se 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril. Užijte moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Stačí jen vybrat jednu z přednastavených kategorií, zadat váhu a trouba už udělá vše ostatní. Má totiž celý proces přípravy.


Skutečně si užijete moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Díky inteligentní technologii 6. Nám kdysi řekl prodejce, že funkce v troubě jsou na nic, stačí klasika, horkovzduch, pečení dole, nahoře, max. Navíc disponuje oblíbenou samočistící funkcí SmartClean.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky