čtvrtek 3. prosince 2015

Nádoba na med nerez

Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů. Nádoba na med l - nerez. Výška 32cm, šířka 30cm. Zabudovaný ventil na stáčení medu.


Vhodné také pro skladování medu.

Velmi kvalitní nádoby na váš med. Nerez vědra a nádoby na med. Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov. Dvě síta (hrubé a jemné) zasouvatelné do nádoby.


Slouží jako průtokový cedník. Z medometu vytéká med do většího prostoru před síty, pak skrze síta protéká do prostoru menšího a horní klapkou odtéká čistý med do nádoby.

Tuto nádobu umísťujeme pod medomet, nebo jí lze použít i na práci jako je míchání medu, proto jí lze uplatnit i na dotace. Nabízíme kvalitní stáčecí a čeřící nádoby na med o různých objemech. Lopatka na med malá nerez - 24cm. Stáčacie nádoby Stáčacie nádoba je užitočnou pomôckou pri stáčaní medu. Jeden je u dna a druhý je u vrchu.


Jelikož je nádoba z plastu, který odolává teplotám kolem 1stupňů Celsia, je možné použití do ztekucova. Cena produktu bez dopravy Skladem. Veko s hermetickým tesnením. Silikónové tesnenie a nerezová upínacia obruč zaručujú hermetické tesnenie. Porcelánová nádoba na med.


Chutí Vám med , ale nemáte ho kde skladovať? Krásnym darčekom pre každého včelára alebo milovníka medu je táto elegantná porcelánová nádoba na med. Biela nádoba má tvar včelieho úľa a sú na ňu vyobraze.


Objem balíka nesmie prekročiť isté hranice, preto objemnejší tovar, ako napr. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyberte si nádoby z čirého skla nebo kvalitního porcelánu.

Stáčecí nádoba na med nerez kg. Obojí bude vašemu stolu jistě slušet. K dispozici máme nádoby mnoha velikostí, z nerezu a plastu.


Možnost výběru nerezového nebo plastového „nožového“ kohoutu, který lze uživatelsky vyměnit. Kvalitní německá stáčecí nádoba na kilogramů medu je vyrobena z potravinářského nerezu. Výborný pomocník při stáčení medu do sklenic.


Díky střihovému kohoutu je plnění snadné a rychlé. Lehce naplníme jaký koliv typ sklenic Včela 73Facette 72 Facete 42 Medvídek 250g a jiné. Pomůcka pro práci s medem. Vědro s uchem a výlevkou l. V kategorii, naleznete všechny druhy nádob pro zpracování a uchování medu, jako jsou sklenice, kbelíky, nebo stáčecí nádoby na med. Víko na vědro - nerez 15.


Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení a nadále děláme maxim, aby Vaše objednávka Vám byla doručena co v nejkratším čase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky