pondělí 28. prosince 2015

Hrnky s potiskem

REKLAMNÍ HRNKY S POTISKEM - EFEKTIVNÍ REKLAMNÍ NOSIČ. Vyrobíme vám hrnek přímo na míru. Hrnky s firemním nebo vlastním potiskem. Pro realizace vašich firemních hrnků nabízíme kvalitní český porcelán, ale i ekonomicky zajímavou keramiku v mnoha tvarových a objemových variantách. Funny 25l hrnky s potiskem Funny zábavné hrnky s potiskem mají barevné vnitřky a ouška.


Potisk hrnku je odolný, vydrží mytí i občasnou myčku.

A co mít jen hrníček s vlastním potiskem. Spolupracujeme s e-shopem mobilni-doplnky. Vám vytisknou i originální vlastní kryt na mobil s fotkou.


Tisíce spokojených zákazníků a přes 1modelů v nabídce. Balíkem do ruky s dodáním do druhého dne za Kč. Klikněte na tlačítko níže a soutěžte s námi o fotohrneček s vlastní fotografií ZDARMA.


Další budou odměněni fotoobrazem z jejich vlastní dodané fotografie. Je to jednoduché – naší fb stránce dejte „TO SE MI LÍBÍ“, sdílejte soutěžní příspěvek na který se dostanete tlačítkem níže na vaší zdi a okomentujte příspěvek slovem. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY Vítáme Vás na stránkách MUGS s.

Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další. Nabízíme také celoplošné tisky, pískování loga, matné či lesklé glazury, barvení glazury podle Pantone barev, tisk dovnitř hrnečku, magické či neonové barvy apod. Originální hrnky a hrníčky s vtipným potiskem pro pobavení obdarovaného, nebo naopak stylové pro potěšení jako milá pozornost.


Některé hrnky mají vtipné potisky a potěší tak snad každého nejen jako narozeninový dárek. Babičce, dědečkovi, tátovi, mámě, kamarádovi… Každý ho potřebuje. Hrníčkem s vlastním potiskem ještě nikdo nic nezkazil. Vyber si z mnoha variant a navrhni si hrnek podle sebe. Můžeš kombinovat vlastní fotku s věnováním, našimi motivy nebo vytvořit vzpomínkovou koláž po celém obvodu.


I z obyčejného hrnku je možné vytvořit umělecké dílo! Podívejte se na ukázky naší práce! Napsat komentář Zrušit odpověď na koment.


Navrhneme a vyrobíme vám úžasné hrnky s vlastním potiskem loga vaší společnosti dle vaší představy. Vybereme ten správný typ a navrhneme kreativní design. Jako firemní hrnky s logem společnosti budou během obchodních jednání podporovat image Vaší společnosti. Reklamní hrnky jsou univerzální propagační předměty na podporu prodeje během rozdávacích akcí nebo veletrhů.


Dodáváme hrnky , skleničky, svíčky s potiskem i bez potisku. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.


Hrnek s potiskem , hrnek s vlastní fotkou, hrnek s textem, fotohrnek.

Vytvořte si hrnek s vlastní fotkou, obrázkem nebo textem s kvalitním potiskem s dodání do druhého dne. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vyrábíme reklamní hrnky , hrnky a šálky s potiskem , pískováním pro firmy.


Nakladatelství Naše vojsko ve spojitosti s obálkami svého časopisu Fakta a svědectví nabízí sběratelské předměty (trička s potiskem , hrnky s potiskem , portréty na plátně), které jsou opatřeny vyobrazeními postav z oblasti našich i světových dějin, vědy a dále politického, společenského a kulturního života minulosti i současnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky