pátek 11. prosince 2015

Eta gratus maxipasta new

Všestranný pomocník do kuchyně, robot Eta Gratus Maxipasta, je vybaven širokým příslušenstvím nejen na přípravu domácích těstovin. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem.


Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. V příslušenství najdete nástavce na těstoviny, mlýnek na obilí i maso, mixér, struhadla aj.

Popis: Pomocník, který v kuchyni nezahálí. Při práci v kuchyni se vždy hodí šikovná posila, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout. Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Chytré riešenie Chytré riešenie ETA sleduje trendy a ponúka inovatívne riešenie, vďaka ktorému naše produkty dobre fungujú v každej domácnosti.


Thanks to its other accessories it will be appreciated by all those who enjoy cooking and demand quality, tradition, practicality and elegance. See all the product information. Ratings and reviews of.


Pri práci si môžete vybrať z plynulej regulácie otáčok alebo funkciu PULSE pre maximálne otáčky.

Robot je navyše dodávaný s mimoriadne bohatým príslušenstvom, prispôsobený špeciálne pre milovníkov. ETA Gratus Maxipasta kitchen robot is used for fruit juicing, meat and cereal milling, pasta preparation, noodles and dough. Skvelý pomocník do vašej domácnosti, to je kuchynský robot Eta Gratus Maxipasta.


Robot vyniká veľmi výkonným motorom so stabilizátorom, masívnym celokovovým prevedením a planetárnym systémom miešania. Samozrejmosťou je plynulá regulácia otáčok a funkcia PULSE pre maximálne otáčky. Nechýba tiež bezpečnostný systém vrátane tepelnej poistky.


Díky novému kuchyňskému robotu značky ETA se vaše kuchařské umění povznese na úroveň opravdového profesionála. Využitím jeho funkcí dokážete v kuchyni opravdové zázraky, a to s minimem času a úsilí. Obsahuje celou řadu příslušenství.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? V luxusní bílé barvě s maximálním vybavením Vám pomůže připravit jakýkoli pokrm v kuchyni. Až různých kombinací příslušenství, se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. Vďaka novému kuchynskému robotu značky ETA sa vaše kuchárske umenie povznesie na úroveň skutočného profesionála.


Prodloužená záruka let na motor. Kuchynský robot GRATUS Maxipasta No. Tekintsd meg a termék információit.


Má veľmi bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému môžete šľahať, miešať, miesiť, mixovať, strúhať, krájať aj krájať, mlieť mäso, plniť údeniny, vyrobiť si mäsové guľky Kebbe, pretlačiť si strojové cukrovinky, lisovať ovocie, bobuľoviny aj zeleninu.

Díky svému dalšímu bohatému příslušenstvím potěší všechny, kdo se rádi baví vařením a zároveň dbají na kvalitu. Při práci si můžete vybrat z plynulé regulace otáček nebo funkci PULSE pro maximální otáčky. Robot je navíc dodáván s mimořádně bohatým příslušenstvím, přizpůsoben speciálně pro milovníky. Najdete u něj nerez mísu l, hnětací hák, šlehací a mísící metlu, flexi metlu, mixér l, mlýnek na maso, nástavec na plnění uzenin, nástavec na tvorbu masových trubiček Kebbe na těstoviny, tvořítko na cukroví, ks struhadel a konečně lis na ovoce.


Kuchyňský robot ETA Gratus už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. K ďalším oceňovaným vlastnostiam patrí: planetárny.


ETA je nejdůvěryhodnější značkou domácích spotřebičů na základě průzkumu „Dobrá značka“, který každoročně pořádá Reader´s Digest. Výběr celkem v zemích světa. Hlavní roli v průzkumu hraje spontánní znalost a. Ak do svojej kuchyne hľadáte naozaj šikovného a všestranného pomocníka, ktorý zvládne snáď úplne čokoľvek, čo si práve zaumienite, potom je pre vás jednou z vhodných variánt tento multifunkčný kuchynský robot Gratus Maxipasta od ETA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky