pondělí 21. prosince 2015

Krabičky na decoupage

Krabičky na decoupage

V této podkategorii naleznete spoustu krásných a také praktických krabiček vhodných pro decoupage. Máme na výběr spoustu tvarů a velikostí! Až krabičky ozdobíte dle Vaší fantazie, můžete je použít např. Krabička na kapesníky je vyrobena ze dřeva.


Vyhrazuji si právo na změnu typu krabičky , co se týče tvaru otvoru (nahoře krabičky ). Na obrázcích je vždy v nadídce uveden vyrobený určitý typ krabičky. Nemohu bohužel zaručit, že vždy bude krabička s tím otvorem, který je na obrázku. Můžete vytvořit krásnou krabičku na čaj, šperkovnici pro svoji dcerku, pro babičku dřevěné hodiny, pro tatínka nebo kolegu krabičku na alkohol atd. Dřevěné krabičky a polotovary na dekorování mají šíroké využití a použít pro dekorování můžete mnoho různých technik. Velké krabičky - bedny, truhly, boxy pro přepravu nebo skladování větších a těžších věcí, polotovarů a výrobků.


Základem je lepidlo, papíry na decoupage a předmět, který budete dekorovat. Vybrat si u nás můžete z široké nabídky předmětů na decoupage jako jsou různé krabičky , rámečky, zvířátka, hodiny, předměty z kartonu a MDF, předměty ze skla, dřeva, překližky atp. Film prezentuje pomysł jak przenieść wydruk z drukarki laserowej na deskę czyli transfer na dekę.


Krabičky na decoupage

Tutorial decoupage - DIY. Decoupage môžete poňať buď úplne jednoducho a použiť iba jednu ozdobu - servítky, alebo si zvolíte viac materiálu a použijete tiež rôzne iné polotovary na decoupage. Určite by ste sa mali pozrieť na drevené krabičky na decoupage , s ktorými ľahko vytvoríte niečo esteticky krásne a zároveň prakticky použiteľné.


Vítáme Vás v Decoupage -eshopu V internetovém obchodu naleznete potřeby pro výtvarnou a kreativní hobby tvorbu, dekorace a dárky. Nastavení plateb v našem e-shopu nespadá do povinnosti EET. Podľa povrchu rozlišujeme matné (papiere od Tassotti, BOMO a soft papiere na decoupage od ITD Collection) a lesklé dekupážné papiere ( papiere od STAMPERIA - x cm). Sklenice na sušené houby. Zdobená technikou decoupage.


Přelakováno lakem vhodným pro styk s potravinami, lze omývat vlhkým hadříkem. Máme pre Vás nové videjko kde popisujeme výrobu dekoračných predmetov, ktoré nájdete aj v našej novej predajni dekoračných predmetov v Dolnom Kubíne. Nové priestori, väčší výber. Dno krabiček je vždy vyrobeno z překližky a boky krabiček jsou vyrobeny z balzy - dýhy. Velikost krabiček je uzpůsobena tak, aby krabičky bylo možné zasunout do sebe.


Vhodné pro další dekorování např. Drevené krabičky na decoupage s nožičkami sada ks. Zámky, kování, úchyty, ochranné rohy na krabičky vhodné na decoupage. Lepit se dá i na tmavý podkla ale pak je nutné podmalovat místo přímo pod ubrouskem nebo použít speciální sprej pro techniku decoupage na tmavé podklady. Dřevěné polotovary k tvoření, polotovary ze dřeva, dřevěné předměty k dotvoření,polotovary na decoupage , krabička na kapesníky, krabička na čaj, domeček na čaj, stojan na dochucovadla, dřevěný stojánek na ubrousky, tužkovník, zásobník na bločky, krabičky na čaj, rámečky, dřevěné krabičky , šperkovnice, pokladničky, dřevěná kasička, krabička na.


Krabičky na decoupage

Ponúkame drevené výrobky, vhodné na ďalšie dekorovanie. Na drevené výrobky použite techniku decoupage a vykúzlite originálne krabičky , ale aj čajové krabice, truhlice, šperkovnice, skrinky na kľúče, obrazy, stojany, zakladače, srdiečka, postune pribudnú aj výrezy z preglejky. Pozrite si ďalšie nápady na tému Decoupage , Nápady a Dekorácie. Na zadní straně krabičky jsou mosazné zlaté panty pro možnost otevírání. Dřevěná krabička na čaj zaoblená - 1komorová bez zámečku Dřevěné předměty a polotovary na decoupage Vrchní část krabičky je zaoblená.


Velmi pěkné a kvalitní provedení z masivu. Na dekorovanie sa používajú rôzne kovové ozdobné rohy na drevené krabičky , kovanie vo vintage štýle, krásne retro nožičky na krabičku. Ozdoby na krabičky decoupage techniku. Internetový obchod s hobby a kreatívnymi potrebami na výrobu dekoračných predmetov, návrh a výroba designových interiérových doplnkov, laserom gravírované krabičky.


Nájdete tu všetko pre Vaše kreatívne hand-made výrobky, alebo si môžete vybrať z našich originálnych, ručne vyrábaných predmetov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky