úterý 15. prosince 2015

Plynová varná doska whirlpool

Plynové varné dosky s odolným nerezovým povrchom iXelium. Naše spotrebiče šetrí životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru.


S Whirlpool poznáte rozdiel. Vyberte si indukčné varné dosky alebo plynové varné dosky. Samostatná plynová varná doska s integrovaným zapaľovaním umiestneným priamo v ovládacích gombíkoch, štyrmi plynovými horákmi s bezpečnostnými ventilmi.

Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Táto varná doska je nielen mimoriadne elegantná, ale i veľmi výkonná. Varná indukčná doska pre dokonalé varenie, ktoré úplne predbehne klasické sporáky.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Booster pre využitie maximálneho výkonu pri varení. Obľúbené jedlá si pripravíte na varných platniach, ktoré majú rozdielne priemery a výkony. Varte ešte rýchlejšie a efektívnejšie!


Využite maximálny výkon svojej varnej dosky.

Varenie tak bude oveľa rýchlejšie a. Kvalitná plynová varná doska Mora VDP 6GXvám v kuchyni poslúži pri každom kulinárskom dobrodružstve. Okrem troch horákov klasickej veľkosti na nej nájdete aj špeciálny, vysoko výkonný trojitý horák, ktorý je ideálny na rýchlu prípravu veľkého množstva jedla. Bežným štandardom pre 4-člennú domácnosť je varná doska plynová so platničkami, ktorá je dostačujúca na prípravu aj viacerých jedál zároveň. Plynová varná doska sa ponúka vo viacerých veľkostiach. Naopak kompromisom pre.


Horáky sú vybavené bezpečnostnými ventilmi, ktoré zastavia prívod plynu v prípade nečakaného zhasnutia plameňa. Automatické zapalování, Pojistka plamene. Deska nabízí plynové hořáky z nichž jeden je.


Je vybavená plynovými horákmi vr. Varné desky) Hodnocení produktu:. W na ktorom bude varenie jedna radosť. Integrované zapaľovanie horákov s ovládačom v gombíkoch zjednodušuje zapaľovanie plynu.


Stačí gombík otočiť na symbol iskra a držať. Speciální povrch iXelium je povrchový materiál vyrobený pomocí nanotechnologie. Tato unikátní technologie zaručuje stálobarevnost, vyšší odolnost, minimalizuje poškrábání, odírání a usnadňuje čištění a údržbu desky. Doprava zadarmo Posledný kus za túto cenu.


PLYNOVÁ VARNÁ DOSKA , , POPIS:, Typ varnej dosky Plynová , Spôsob ovládania Gombíky, Vykonanie varnej dosky.

Bosch PBP6B5Bplynová varná doska ponúka horáky,. Vybavená je plynovými horákmi s rôznym výkonom a priemerom. Varná doska z čierneho tvrdeného skla bude elegantným doplnkom každej kuchyne.


Pre stabilné umiestnenie hrncov disponuje liatinovými mriežkami. Dizajnovo nijako nezaostáva za elektrickými sklokeramickými a indukčnými varnými doskami, pretože plyn sa nachádza pod sklom a vyhneme sa nepekným železným obludám na linke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky