pondělí 28. prosince 2015

Sud na vodu 300l hranatý

Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Sud na vodu GARANTIA 3l hranatý vr. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Sudy na vodu výhodne v Eshope HORNBACH. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.


Součástí sudu je kovové vyztužení pro zvýšení stability a je dodáván s víkem a plastovým kohoutem. Vyrobeno ze 1 recyklovaného materiálu (PP). Součástí dodávky není odpovídající podstavec pro snadnou extrakci dešťové vody do konve. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie sud na vodu 300l. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Sud na vodu 300l hranatý

Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Ve spodní části má výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody napřík. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy pou.


Tento e-shop získal do. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Senzačne Barel 1l závit. Hodnotenie produktu:. Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj.


STEFANPLAST podstavec pod sud kulatý na dešť. Kulatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l. Plastový podstavec na hranatý sud na dažďovú vodu s objemom 200l alebo 300l. Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Podstavec pod sud hranatý na dešť. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou.


Hranatý zásobník na dešťovou vodu 5l bez podstavce. Jednoduché řešení pro zachytávání dešťové vody z okapového svodu. Je vyroben z kvalitního ABS plastu, který garantuje vysokou odolnost nejen proti povětrnostním vlivům, ale zejména proti mechanickému poškození. Plastové záhradné sudy na dažďovú vodu s objemom 2litrov s výpustným kohútikom sú vyrobené z PP materiálu.


Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a tiež zelená farba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky