čtvrtek 10. prosince 2015

Lednice liebherr nerez

Your parter for innovative products and reliable service. Americké lednice Liebherr. Lednice Liebherr bez mrazáku nabízí velký chladicí prostor.


O rychlé zchlazení právě vložených potravin se postará technologie PowerCooling, která zároveň pohlcuje pachy. Díky technologii VarioSpace se do ní vejde skutečně velké množství různých potravin a nápojů. Po otevření chladničky vás mile překvapí důmyslně uspořádaný systém poliček, přihrádek a zásuvek. Celkový využitelný objem chladničky i mrazničky je 3litrů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lednice s mrazákem LIEBHERR – kombinované lednice LIEBHERR. Chladicí a mrazicí prostor je v rámci jednoho spotřebiče oddělen samostatnými dvířky, a proto nedochází ke zbytečnému větrání a snižování. Po desítky let je název Liebherr synonymem inovativního chlazení a mrazení, a to jak v domácím, tak komerčním sektoru. Dlouhotrvající zkušenosti se odráží v mnoha praktických detailech, které jsou obsaženy v našich spotřebičích – takových, které poskytují skutečné přínosy pro každodenní použití.


Doporučeno je litrů objemu nerez chladničky a litrů objemu mrazáku na jednu osobu. Navenek luxusní nerezový design, uvnitř do posledního detailu promyšlené uskladnění potravin - to vše může nabídnout tato kombinovaná chladnička amerického typu. Sortiment volně stojících spotřebičů Liebherr zahrnuje jak klasické bílé a nerezové modely, tak designové edice se speciálními povrchovými úpravami a vzrušujícími detaily.


Všechny modely obsahují praktické funkce a špičkové vlastnosti – vše prověřené kvality Liebherr. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Stačí si jen uvědomit své potřeby. Mám doma mrazák a potřebuji jen chladit? Chci ušetřit místo a chladit i mrazit? Monoklimatická lednice je správná volba.


A kolik toho budu mrazit? Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Podle místa v kuchyni vyberte rozměr. Elektro - Nerez lednice bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Lednice a ledničky nakupujte u autorizovaných prodejců a tím si zajistíte bezproblémový záruční i pozáruční servis. Věnujte prosím pozornost kótám. Leading manufacturer of construction and mining equipment. Kombinovaná chladnička disponuje dostatečně velkým. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Lednice liebherr nerez

Nově přehlednější a rychlejší. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Chladnička Liebherr dokáže výrazně prodloužit trvanlivost čerstvých potravin, a to díky funkci BioFresh.


V zásuvkách vytváří vhodné podmínky právě pro skladování tohoto typu potravin. Tajemstvím je udržování stálé teploty těsně nad °C a také ideální vlhkosti. Díky tomu vydrží jídlo třikrát déle čerstvé. Ten je výkonný a prostorný.


Lednice liebherr nerez

Hodnotenie produktu:. Objemná je i chladící část, do které vměstnáte potraviny pro pětičlennou rodinu. Jako jedna z mála lednic je velmi úsporná.


Má řadu prvků, kterými potěší i náročné uživatele, chybí jen antibakteriální ochrana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky