středa 2. prosince 2015

Vodní chlazení pc bazar

Počítač zvládá s přehledem všechny současné herní tituly v FHD rozlišení. Díky modernímu velmi výkonnému procesoru se dá samozřejmě využít i na jiné věci než hraní, kupříkladu střih videa a rendering nebo jiné náročné aplikace. Přidám nějaké hadice, redukce na hadice 8mm. Prodám chladiče vodního chlazení pro PC.


PC - Prodam vodni bazar. Vybírejte z 9inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách JSComputers.


Nabízím vodní pivní chlazení , odzkoušeno, vysanitovano a připravené k použití, buď jako pevné nebo přenosné po osazení výčepními kohouty, okruhy, hadice a narazece k tomu. Bazarové vodní chlazení skladem. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů.

Rádi vám poradíme s výbě. Mohu odprodat nové hodiny na COza 9Kč, plnit lahve na biogon nebo CO odprodat tlakové lahve apod. Při výběru vodního chlazení je nutné si vybrat mezi dvěma jeho variantami: All-in-One – nejjednodušší cesta k vodnímu chlazení.


Vodní chlazení : All-in-One vs. Pravda je jako obvykle někde uprostře vodou chlazení má své plusy i mínusy. Raijintek vymyslel prý první pasivní vodní chlazení pro PC Společnost Raijintek se pochlubila prý světově prvním vodním chladičem, který dokáže pracovat naprosto pasivně, čili bez použití ventilátorů i vodní pumpy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Mám problém s tím že mi strašně hučí komp a chtěl jsem to řešit vodním chlazením ale někde jsem četl že prý vzduchové je mnohem bezpečnější že když třeba budu mít vytížený CPU tak tam dochází k prudkému ochlazování a může dojít až k prasknutí CPU. Nostalgie od výrobce Lukr. Tak v tom případě je vodní chlazení dobrou investicí a lístkem pro zběsilé taktovací hrátky a navýšení výkonu.


Pravdou je, že vodní chlazení bývají velmi efektivní a tichá, což je však vyváženo vyšší cenou. Potřebujete-li však uchladit výkonné přetaktované procesory, často jiná možnost než pořídit to nejlepší chlazení nezbývá. Jak jednokohoutové, tak i dvoukohoutové. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. CHLAZENÍ TÉŽ S VESTAVĚNÝM KOMPRESOREM.


Pokud se bojíte, že by se Vám PC vytopilo, tak si kupte hadice určené přímo na vodní chlazení a trochu kvalitní fitinky například od EK. PC bazar - soukromá inzerce zdarma - prodej i koupě. Navíc většina desek má ochranu a pokud by se Vám vodník protrhl, tak se v kritické teplotě PC vypne.

Pokud to Vaše deska neumí, tak si můžete pořídít T Balancera, který to dokáže. Ostatní - Vodni chlazeni bazar. Dva chladící okruhy 6x chladící smyčka pro chlazení napojů vestavěný čeřič, který zajišťuje rovnoměrnou teplotu v celé vodní lázni.


Popis: Asi jeden z nejlepsich vodniku na trhu - celomedena konstrukce - plnitelny (má expansni nadobu) - plne rozebiratelny (klasické fitinky) - moznost rozsireni (i skrze rychlospojku která je jiz nainstalovana na hadici) - RGB podsvícený blok na procesoru i pumpa. Poštovné při platbě předem na účet 10- Kč. Kompletní vodní chlazení pro základní desku Asus Z7S WS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky