úterý 8. prosince 2015

Forma na pečení baget

Kvalitní forma na pečení je z materiálu, který dobře rozvádí teplo a pečivo se stejnoměrně propeče i lehce vyndává nebo vyklápí. Samozřejmostí je také snadná údržba formy. Kovový základ je potažený nepřilnavou vrstvou a speciální perforování zajišťuje zlatavou a křupavou kůrku. Perforovaná forma na pečení nebo rozpékání francouzských baget.


Z kolekce CRUSTY BAKE od Kichen Craft. Díky otvorům ve dně a ve stěnách formy uniká přebytečná pára ven a těsto tak bude správně propečené a křupavé.

Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Detail produktu Do obchodu. Produkt je dostupný v počtu: (2) 2Kč Dortová forma podkova malá. Tescoma Tescoma DELLA CASA forma bagety Vynikající pro snadnou přípravu domácích baget.


Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné do 2°C. Vhodné do plynové, elektrické a horkovzdušné trouby, lze mýt v myčce. Návod s receptem je součástí balení. Weber forma na pečení z kolekce doplňkového příslušenství Weber Style se může pochlubit extrémně nepřilnavým povrchem, díky kterému nemáte ani po dlouhotrvajícím pečení problémy jídlo ze zapékací formy vyklopit.


V silikonové formě na pečení ks baget Lekue je připravíte snadno, rychle a se zaručeným výsledkem.

Silikonová pečicí forma na bagety Lekue je snadné, rychlé, pohodlné a. Glazura je odolná proti poškrábání a odlamování a neobsahuje těžké kovy. Praktická forma pro pečení a rozpékání baget. Perforace zajistí zlatavý a křupavý povrch. Doprava zdarma od 9Kč.


Kameninová forma na pečení - bagetovník - baget. V tomto případě je vždy zboží na objednávku s cca týdení čekací dobou. V případě změny barvy glazury nás při objednávce informujte. Forma má hnědou glazuru. Pečicí forma na bagety Silikomart Baguette Mini Upečte si čerstvé domácí bagety z ověřených surovin.


PEČÍCÍ FORMA NA BAGETY A TRDELNÍKY. Hranatá forma na pečení koláčů, korpusů, lasagní, masa apod. Emile Henry forma na pečení ks pařížských baget.


Nenapodobitelná vůně linoucí se celým domem ve spojení s lahodnou chutí čerstvě upečené bagety. Záruka let na výrobní vady. Keramická forma na pečení výborných pařížských baget.


Nepřilnavý pečící plech na bagety – Crusty bake. Ideální na pečení čerstvých domácích francouzských baget.

Nic neodkáže přebít tu vůni čerstvého pečiva. Speciální perforace, která dopomáhá cirkulaci vzduchu, zaručuje, že budou Vaše bagety krásně křupavé. Díky nepřilnavému porvchu pak Vaše bagety z formy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky