úterý 1. prosince 2015

Sádrokartonové desky na strop

Sádrokartonové desky na strop

Jak správně vytvořit sádrokartonový podhled přímo montovaný na strop - Rigips. Návod jak správně připevňovat desky opláštění. Běžné sádrokartonové desky - GKB, RB.


Určitě se najde někdo, kdo má strach ze sádrokartonových konstrukcí a ze stropu obzvlášť. A přitom to není nic složitého. Stačí si pořídit zvedák na sádrokartonové desky , což není dnes žádný velký problém, a můžete si stropy udělat sami. V dnešním videu je ukázaný postup uchycení a zvednutí desky , a její následné přichycení šrouby.


Desky se vždy orientují délkou kolmo na montážní profily. Se sádrokartonem můžete své stavební nápady realizovat velmi snadno. Sádrokartonové profily lehce zkrátíte na příslušnou délku např. Stačí nápa šikovné ruce, materiál, návod na HORNBACH. Prvním bodem, který je dle mého názoru nejtěžší na pochopení i realizaci je příprava kovového rastru.


Nejdříve musíme stanovit rovinu na UD profil pomocí vodováhy a poznačit ji např. UD profil je část rastru, která se navrtá na obvodové zdi místnosti ve výšce, ve které chceme nový strop mít. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí.


Konstrukci příčky tvoří sádrokartonové desky připevňované na nosný rošt z ocelových tenkostěnných pozinkovaných profilů nebo na rošt dřevěný, vyplněný deskami z minerálních vláken. Provázkem či pravítkem vyměřte stopu příčky na podlaze a pomocí olovnice a vodováhy přeneste linii na stěny a strop. Jedna z nich je snazší dokončovací práce dělá. Není odborník by si mohl myslet, že připevněte listů sádrokartonové desky na dřevěný strop je poměrně jednoduché, ale není to úplně jak se zdá na první pohled. Vezměme si vše v pořádku.


Na zakřivených rozích sádrokartonové desky pevnými stepplerom plastovými rohy a roztok stejným způsobem. Vnitřní rohy lepené s vyztužujícího pletivakaždá strana takže konce roštu v kontaktu v rohu, vyhnout ohýbání a zapečetěný řešení, snaží se rovnoměrně zaplnit spoj. Někdy stropu mezi stěnou a okrajem listu.


Pak po zhodnocení různých možností přejdete pravděpodobně k tomu, namontovat na strop sádrokartonové podhledy. Podívejte se, jak na montáž sádrokartonu na strop , přinášíme vám stručný návod. Poté přijde na řadu elektroinstalace. Dále se na kovový rošt šroubují sádrokartonové desky. Následně se vytlení spáry mezi deskami a zastěrkují se šrouby.


Sádrokartonové desky na strop

To probíhá ve třech vrstvách. Nakonec se nový sádrokartonový strop vymaluje, do suchého podhledu se vloží bodová světla. Chcete-li si strop vytvořit sami, na. Nevěděl jsem jak to vyřešit. Nejdřív mě napadl polystyren, ale bál jsem se plísně.


Nakonec jsem dal na radu odborníka a použil sádrokartonové desky GKB-I do vlhka. Byla to rada k nezaplacení, Navíc se do sádrokartonu dají zabudovat bodovky led diody, takže koupelna je nádherná. Polystyren na strop je zkrátka dekorací i praktickou vychytávkou ve všech interiérech.


Sádrokartonové desky na strop

Stropní kazety od nás můžete vidět v hotelích, kancelářích i domácnostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky