čtvrtek 3. prosince 2015

Pomůcky na marcipán

Pomůcky na marcipán , Vsepropeceni. Dvě velikosti v jednom - pro větší plochy použijete kompletní výrobek, pro uhlazování malých ploch vyjmete středovou. Pro rychlé dodání s osobním odběrem doporučujeme využít zásilky do Balíkovny.


K vyzvednutí druhý den od objednávky cca od 8. R za cenu 59Kč nebo zdarma u větší objednávky.

Moderní marcipán lze doporučit jak na modelování tak na potahování dortů a zákusků. V naší nabídce naleznete velké množství modelovacích pomůcek pro cukráře. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Tvarování marcipánu pomocí silikonové formy na marcipán.


Pro tyto účely nabízíme cukrářské pomůcky v podobě silikonových forem, které usnadní každé tvarování cukrářských hmot. V současné situaci nemůžeme zboží držet v rezervaci déle než pracovní dny. Dočasně jsme také byli nuceni zrušit dobírky, vzhledem k nastále situaci.

Jakmile to bude možné, opět budou obnoveny. Dočasně zrušeny i doporučené dopisy, jelikož pošta je nyní nedoručuje, pouze ukládá na poště. Pomohou Vám při zdobení dortů. Mezi nejvíce používané patří modelovací kostice, formovače na květy, vykrajovače, aj.


Pomôcky na marcipán S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. V této kategorii najdete pomůcky na marcipán a cukrářské hmoty. Patří sem například žehličky, válečky či speciální podložky pro cukráře a cukrářky.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Využijte zdobičky, cukrářské košíčky nebo zdobící váleček na marcipán. Objevte cukrářské pomůcky na decoDoma.


Pro vytvoření krásných vzorů na rozválené hmotě jsme pro vás připravili válečky na marcipán a fondán s různými vzory. Po hmotě přejedete v jednom směru válečkem a máte hotový krásný pravidelný vzorek. Se vzorovanými válečky můžete na fondán otisknout vlnky, spirály, kostičky a další geometrické tvary.


U nás si vybere zkušený cukrář či cukrářka, ale i začátečníci. V našem sortimentu máme mnoho různých pomůcek, se kterými můžete vytvořit jakýkoliv druh dekorace na dort, nebo Vám pomohou načerpat inspiraci.

Rozdělíme na díly a každý díl si obarvíme potravinářským barvivem. Na vále zpracujeme sušené mléko, cukr, olej me tresť a po kapkách vodu, jen tolik, aby se s těstem dalo pěkně pracovat, jako s modelínou, pokud je těsto řídké, přidáme cukr nebo sušené mléko. V našem sortimentu dále najdete potravinářské barvy, vykrajovátka, vypichovače, tvořítka na hmoty a marcipán , jedlé krajky, silikonové formy, pomůcky pro práci s čokoládou, modelování květin, zdobící špičky a sáčky, potahovací hmoty, cukrářské posypy a zdobení. Marcipán buď tvarujeme nebo vtlačíme nejlépe do. Plastové otiskovací podložky na marcipán a čokoládu.


Praktická cukrářská pomůcka pro vytváření reliéfů na povrchu marcipánu, potahovacích a modelovacích cukrářských hmot a čokolád. Všechny marcipány mají výbornou chuť a hezké výrazné i pastelové barvy. Pravý marcipán je oblíbená cukrářská hmota vyrobená z mandlí a cukru.


Aby se o marcipánu dalo hovořit skutečně jako o marcipánu, měl by obsahovat alespoň polovinu této marcipánové pasty - tedy nejméně rozemletých oloupaných mandlí a maximálně cukru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky